På Coliseum Alfonso Perez väntar en stentuff match för Getafe när de gästas av tabellettan Atletico Madrid i den spanska La Liga. Det har blåst kalla vindar i Getafe hela säsongen, där laget har kritiserats för fult spel, interna bråk och dåliga resultat. Formen är inget vidare heller med en förlust senast mot en bottenkonkurrent. Med tanke på att Atletico Madrid sitter i förarsätet kring kampen om ligaguldet så kan jag inte se dem tappa poäng mot Getafe utan tror på en ny ligaseger till dubbla pengar.

Förutom alla interna bekymmer i Getafe så är Atletico Madrid en mardrömsmotståndare för dem. Atletico Madrid har vunnit de tretton senaste ligamatcherna mot Getafe utan att släppa in något mål. Getafe ligger på en femtonde plats i tabellen. Formen är usel med fem förluster i de sex senaste matcher. Senast blev det en 1 - 2 förlust mot Valladolid, som ligger två poäng under dem. I denna match drog anfallaren Jaime Mata på sig ett direkt rött kort och är ett stort märkbart avbräck för Getafe i offensiven.

Atletico Madrid studsade tillbaka direkt mot Athletic Bilbao efter poängtappet mot ärkerivalen Real Madrid i derbymatchen, där marängerna kvitterade sent efter ett mål av Karim Benzema. Atletico Madrid var det bättre laget, som helt ägde den första halvleken men hade svårt att stänga matchen. Därefter tog de emot ett formstarkt Athletic Bilbao lag, där Atletico Madrid vände ett 0 - 1 underläge och vann med 2 - 1. Stjärnanfallaren Luis Suarez noterade sitt artonde mål för säsongen och är glödhet på topp.

Atletico Madrid har ett returmöte mot Chelsea i nästa vecka, där de ligger under med 0 - 1 från första mötet. Med tanke på att Atletico Madrid leder ligan med sex poäng före Barcelona tror jag inte att de kommer slappna av här utan det är fullt fokus på ligaspelet, först och främst. Då Getafe har varit usla vid flera tillfällen de senaste veckorna i La Liga har jag svårt att se dem skrälla och stoppa Atletico Madrid som är på titeljakt. Därmed spelar jag på att Atletico Madrid tar samtliga tre poäng i matchen.

Speltips Getafe - Atletico Madrid:
2 - odds 2.01 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Getafe:
David Soria, Allan Nyom, Sofian Chakla, Dakonam Djene, Mathías Olivera, Carles Alena, Nemanja Maksimovic, Mauro Arambarri, Marc Cucurella, Cucho Hernández & Enes Unal.

Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Kieran Trippier, Stefan Savic, José María Giménez, Mario Hermoso, Yannick Carrasco, Koke, Marcos Llorente, Saúl Ñíguez, Ángel Correa & Luis Suarez.
---

This is the stats tab
This is the post tip