På Coliseum Alfonso Perez tar Getafe emot Barcelona i den spanska La Liga. Getafe är ett svårmött lag som alltid spelar på gränsen och många gånger en ful fotboll - vilket har lett till att de är ett av de lagen i Europa som drar på sig flest kort. Detta spelsätt har gett Getafe en bra utdelning genom åren och fortsätter att vara en succé för dem. Denna säsong har de inlett med två segrar, ett kryss och en förlust. Gästerna Barcelona har också inlett bra och ska vara givna favoriter till att ta samtliga poäng.

Getafe avslutade förra säsongen på en åttonde plats och missade därmed en Europa League plats med bara två poäng. Denna säsong har Getafe gjort en lysande start där de inte släppte in något mål i sina tre inledande matcher. Det blev mållöst mot Alaves borta och två hemmasegrar mot Osasuna och Betis, innan det blev en storförlust borta mot Real Sociedad med 0 - 3. Getafe skapade ingenting i denna match och fick bara till ett skott på mål och ett skott utanför. Tufft blir det även mot Barcelona.

Med en ny tränare i Koeman har Barcelona fått en stark start på säsongen. Först blev det 4 - 0 hemma mot Villarreal, där Barcelona lade högsta växeln direkt från start och hade nätat fyra gånger innan pausvilan. Därefter blev det 3 - 0 borta mot Celta Vigo, där Barcelona återigen imponerade. Senast blev det 1 - 1 hemma mot Europa League mästarna Sevilla, som är svåra att bryta ner. Efter Getafe matchen väntar El Clasico så det gäller verkligen för Barcelona att få med sig ett bra resultat.

Barcelona har förstärkt truppen med Pedri, Matheus Fernandes, Sergino Dest, Trincao och Miralem Pjanic under sommaren.

Getafe har tidigare inte varit någon svår motståndare för Barcelona att överkomma, med tanke på att Barcelona har vunnit de fyra senaste inbördes möten. När det gäller skadefronten så är Amath Ndiaye Getafes enda frågetecken inför matchen. För Barcelonas del saknas målvakten Marc-Andre ter Stegen men ersättaren Neto håller en mycket hög La Liga klass. Samuel Umtiti, Jordi Alba och Junior Firpo dras med skador, vilket innebär att nyförvärvet Dest mycket väl kan komma att starta matchen.

Getafe är ett starkt kollektiv men detta ska inte räcka mot giganterna Barcelona som är bättre på alla sätt och bara ska vinna.

Speltips Getafe - Barcelona:
2 - odds 1.78 hos Unibet , LeoVegas & Casumo .

Unibet livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Getafe:
David Soria, Damian Suarez, Mathias Olivera, Erick Cabaco, Dakonam Djene, Nemanja Maksimovic, Mauro Arambarri, Marc Cucurella, Allan Nyom, Cucho Hernandez & Jaime Mata.

Bekräftad startelva - Barcelona:
Neto, Sergi Roberto, Clément Lenglet, Gerard Pique, Sergino Dest, Pedri, Sergio Busquets, Frenkie de Jong, Antoine Griezmann, Ousmane Dembélé & Lionel Messi.
---

This is the stats tab
This is the post tip