I den spanska La Liga möts Getafe och Granada på Coliseum Alfonso Perez i en tuff veckomatch. Det är två formstarka lag som ligger på den nedre halvan av tabellen. Getafe befinner sig precis ovanför nedflyttningszonen, med en poängs marginal. Granada har sex poäng fler, efter att ha visat fin form och plockat poäng i sju raka ligamatcher. Därför ska de inte vara några underdogs.

Efter en usel säsongsinledning har tränaren Quique Sanchez Flores kommit in som en frisk fläkt och fått ordning på Getafe. Under en stark period lyckades de vara obesegrade i sex raka matcher. Dock blev tabelltvåan Sevilla för svåra i den senaste omgången. Mauro Arambarri och Mathias Olivera är tillbaka från avstängning. Sabit Abdulai och Jose Macias är fortsatt skadade.

Även Granada inledde säsongen trögt och var utan seger under de sju första omgångar. Vinden har vänt. Granada har visat sig vara extremt svårslagna. Till och med mot stormakterna Atletico Madrid och senast FC Barcelona har det blivit poäng. Antonio Puerta blev poängräddaren strax innan fulltid. Santiago Arias är skadad, men annars är det en trupp full av självförtroende.

Detta är ett möte som kan sluta hursomhelst. Båda lag har visat sig skickliga under de senaste omgångar. Marknaden har Getafe som en favorit till seger. Känslan är dock att mötet är vidöppet. Med den fina formen har Granada en minst lika stor chans till poäng. Därmed blir det ett spel på att Getafe inte vinner matchen utan att den slutar oavgjort eller med en seger för Granada.

Speltips Getafe - Granada:
X2 - odds 1.84 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Getafe:
David Soria, Stefan Mitrovic, Djene Dakonam, Jorge Cuenca, Damian Suarez, Nemanja Maksimovic, Mauro Arambarri, Carles Alena, Mathias Olivera, Enes Unal & Sandro Ramirez.

Preliminär startelva - Granada:
Luis Maximiano, Quini, Domingos Duarte, Raul Torrente, Carlos Neva, Antonio Puertas, Luis Milla, Maxime Gonalons, Darwin Machis, Jorge Molina & Luis Suarez.
---

This is the stats tab
This is the post tip