bet365 livestreamar matchen.

På Coliseum Alfonso Perez ska Getafe från Madrid kriga för att ta sin första vinst i den spanska La Liga, när nykomlingar Mallorca, som har kvalat in genom playoffen, kommer på besök. Förra säsongen var Getafe urstarka och lyckades ta en femte plats i tabellen. Inledningen har inte varit lika framgångsrikt, men kvalitén finns fortfarande i truppen. När Getafe får en lättare motståndare nu, som dessutom har dålig form, är chanserna stora till att de tar sin första seger till nästan dubbla pengar.

Det viktigaste för Getafe är att de har lyckats behålla sina tre anfallare, som förra säsongen gjorde en hel del mål. Det är Jorge Molina och Jaime Mata som är ordinarie i startelvan. Inhopparen Angel Rodriguez har avancerat och förvaltat sina chanser, när han väl har fått spela i ligan, den spanska cupen och Europa League. Så Getafe är fortfarande ett av få lagen i Spanien som har tre anfallare, som ständigt levererar och gör mål. Endast borta mot Atletico Madrid har Getafe denna säsong misslyckats med att göra mål. Hemma mot Bilbao och Alaves har det blivit ett mål vardera samt också senast i bortamötet mot Betis.

Försvaret, som har varit urstarkt hos Getafe, är inte lika framgångsrika längre. I samtliga fyra ligamatcher hittills har Getafe släppt in mål. Att de har släppt in mål borta mot Atletico Madrid och Betis är en sak, men att göra det hemma mot Bilbao och Alaves är en annan. Det försvarsspelet som de har visat upp är inte lika bra i jämförelse med förra säsongen. Dock är försvaret tillräckligt starkt för att på hemmaplan hållan undan mot ett La Liga 2 lag, som har lyckats kvala in till huvudligan genom att ha spelat utmärkt på hemmaplan, men dåligt på bortaplan, genom hela säsongen och playoffen till La Liga.

I veckan har Getafe spelat och vunnit sin första Europa League match med 1 - 0 hemma mot Trabzonspor, där Getafe vilade hela startelvan förutom backarna Allan Nyom och Dakonam Djene. Det är en utvilad startelva som Getafe kommer till start med.

Motståndarna Mallorca passar Getafe perfekt, med tanke på att Mallorca inte heller har hittat toppformen. Mallorca har fått spela hemma tre gånger hittills, där de har en premiärvinst mot Eibar med 2 - 1, en förlust mot Real Sociedad med 0 - 1 och senast blev det mållöst mot Athletic Bilbao. Mallorca är riktigt starka hemma och kan utmana samtliga lag, fast inte med den formen och det spelet som de visade upp mot Real Sociedad och Athletic Bilbao, där de för övrigt endast hade ett skott på mål.

Till saken hör att Mallorca inte heller är något bollförande lag, inte ens på hemmaplan. Bland annat har de haft endast 36 % bollinnehav hemma mot Real Sociedad. Borta mot Valencia, som är Mallorcas enda bortamatch hittills, förlorade Mallorca båda halvlekarna och slutresultatet skrevs till 0 - 2. Detta var dessutom under en turbulent tid i Valencia. I Getafe är det harmoni och hungriga spelare som är sugna på att ta sin första vinst i lördagens lunchmatch, efter en förlust och tre oavjorda matcher.

Därmed lägger jag ett spel på en rak etta i matchen, på att Getafe tar samtliga tre poäng, till fina 1.88 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Getafe:
David Soria, Allan Nyom, Leandro Cabrera, Djene Dakonam, Damian Suarez, Marc Cucurella, Mauro Arambarri, Nemanja Maksimovic, Jason, Jorge Molina & Jaime Mata.

Bekräftad startelva Mallorca:
Manolo Reina, Joan Sastre, Martin Valjent, Xisco Campos, Rahman Baba, Dani Rodriguez, Iddrisu Baba, Salva Sevilla, Lago Junior, Aleix Febas & Ante Budimir.
---

This is the stats tab
This is the post tip