Stormakten Real Madrid har en lättare match framför sig när de gör en kort resa till Coliseum Alfonso Perez för att ta sig an Getafe i den spanska La Liga. Getafe har ryckt upp sig och tagit poäng i de fem senaste omgångar. Dock ligger de på lika många poäng som två andra nedflyttningshotade lag, i botten av tabellen. Real Madrid är på jakt att stärka sitt grepp om förstaplatsen, där de har åtta poängs försprång mot Sevilla. Då Real Madrid är både ett och två nummer större väntas det bli en ny seger.

Efter en minst sagt bedrövlig säsongsöppning har Getafe börjat hitta allt mer rätt. Från att ha varit tabelljumbon har de klättrat upp till plats sexton i tabellen. Dock har de lika många poäng som Elche och Alaves, som ligger under dem, där Alaves ligger på en nedflyttningsplats. Formen är fin i Getafe med tre kryss och två segrar i de fem senaste omgångar - där de bara har ett insläppt mål. Före Juluppehållet blev det 1 - 0 mot Osasuna. Dario Poveda blev matchhjälten på övertid. Getafe har haft lite stolpe in.

Real Madrid har historiskt sett inte haft några problem att slå Getafe. Det har blivit 13 segrar under de senaste 15 inbördesmöten i La Liga. Att ta segrar är något som Real Madrid har varit bäst på i ligaspelet, efter att ha gått segrandes ur 14 av 19 dueller - vilket räcker gott och väl till en första plats i tabellen. Innan Juluppehållet tog de samtliga poäng i det tuffa bortamötet mot Athletic Bilbao. Skytteligaledaren Karim Benzema nätade två gånger om och är uppe i 15 ligamål. Real Madrid ser oslagbara ut.

I och med att Real Madrid har vunnit åtta av sina senaste nio matcher i La Liga är det svårt att inte lita på dem. Getafe dras med avbräck på Sabit Abdulai, Jose Macias, Vitolo och Chema Rodriguez, som är skadade. Samt mittbackschefen Djene Dakonam, som är avstängning. I Real Madrid är Dani Carvajal fortsatt skadad, medan Vinicius Junior och Luka Jovic har testats positivt för Corona. Ersättare finns för att klara av en uppgift som Getafe - som har visat prov på förbättringar men räcker ändå inte till.

Jag tar tydlig ställning och lägger ett spel på att Real Madrid på nytt tar alla poäng i La Liga mötet mot Getafe.

Speltips Getafe - Real Madrid:
2. Odds 1.65 hos Nordicbet & Betsson .

---
Preliminär startelva - Getafe:
David Soria, Stefan Mitrovic, Erick Cabaco, Jorge Cuenca, Damian Suarez, Mauro Arambarri, Nemanja Maksimovic, Carles Alena, Mathias Olivera, Enes Unal & Sandro Ramirez.

Preliminär startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Ferland Mendy, Nacho Fernandez, Eder Militao, Lucas Vazquez, Luka Modric, Carlos Casemiro, Toni Kroos, Marcos Asensio, Karim Benzema & Rodrygo Goes.
---

This is the stats tab
This is the post tip