Speltips: GIF Sundsvall - Häcken

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-07-20 18:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.90
Tips: 2 över 1,5 mål
Häcken reser upp till Sundsvall på lördagen.
Mitt speltips: Häcken att göra över 1,5 mål, vilket finns hos bland annat LeoVegas och Unibet. Finns även hos bet365 till liknande odds.

Hemmalaget kommer från en mycket jobbig match mot Bajen. Stod upp rätt så bra och kvitterade Hammarbys ledning två gånger. Till slut vann dock Bajen med 3-2 efter ett sent segermål. Typisk match för ett lag i motgång. Giffarna kan dock ta med sig att det var lagets bästa prestation efter uppehållet. Trots att matchen var ett spelmässigt lyft och Bajen var rätt missnöjda med matchbilden släppte Sundsvall till en mängd bra målchanser.

Och det känns som ett stort problem för laget:
De släpper in alldeles för många mål. Har lyckats hålla nollan en enda gång den här säsongen (AFC hemma).
Deras xG-against-summa är (enligt statistiktjänsten jag använder) högst i hela ligan. Har alltså släppt till klart flest och bäst antal målchanser i hela ligan sett över hela säsongen. "Borde" ha släppt in klart mest mål i serien sett till det. Jobbigt då att de tappat målvakten Eskelinen, som i flera matcher stått på huvudet och hållit nere siffrorna. Oprövade Saxton fick göra säsongsdebut senast, hans tredje allsvenska match på fem år. Helt klart ett sämre alternativ än Eskelinen.

Häcken ångar på. Körde över Örebro totalt senast (3-0). Var närmare 5-0 än att ÖSK skulle få in ett tröstmål. Vilade Paulinho där, vilket kanske var det som fick igång Irandust. Den offensive mittfältaren var riktigt bra och stod för 1+2. Dessutom kom Yasin tillbaka efter sin avstängning. Ett tecken på att Häckenoffensiven är väldigt bred i dagsläget, inte minst eftersom skadeläget är bra. Har Europa League-kval mot Alkmaar kommande vecka, men den matchen är först på torsdag, så jag tror mer på att det blir rotation kommande helg snarare än här. Är ett av lagen som är bäst på att vinna de matcher de "ska" vinna. Brukar gå riktigt bra mot lagen bakom sig i tabellen, problemen uppstår snarare i matcher mot topplagen.

EDIT: Reken skrevs innan det blev klart att Paulinho är out pga sjukdom. Ett avbräck som säkert kommer få Häckens odds att studsa upp lite. Tycker Häcken ska vara bra nog för att klara den här linan ändå.

Sundsvall spelar sitt spel med mycket bollinnehav och många passningar inom laget. Tror att Häcken, via sitt starka defensiva mittfält, kommer få fina omställningslägen efter bollvinster i bra lägen under matchen. Där är Alms gäng ofta riktigt vassa och jag tror laget kommer kunna såra Sundsvall där. Sen håller jag Häcken som ett snäpp bättre. Deras vassa offensiv mot Sundsvalls stundtals röriga defensiv kan bli en obehaglig historia för hemmalaget här.

1-2?
  GIF Sundsvall - Häcken
Spela på Speltips GIF Sundsvall - Häcken
Polsater - 20 Juli 2019 - 08:55
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
RPI - 2019-07-20 11:19

Vilka statistiktjänater använder du? (expected Goalsl


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Karlskoga - Södertälje
Ishockey - Allsvenskan - 1
1.64
19:00  Vita Hästen - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - Över 4,5 mål
1.60
21:00  Levante - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1
1.85
  Rekatochklart Poolspel
20:45  Topptipset Tips Onsdag 20/11
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 november
Insats: 64 / 1024 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Jägersro Lördag 23 nov
Insats: 864 kr - TravTipster

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming