Speltips: Gif Sundsvall - Hammarby

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-07-15 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.18
Tips: HAM -1 asian
Allsvenskan rullar vidare när omgång 15 ska rundas av på måndagskvällen. Hammarby reser upp till NP3 Arena och Gif Sundsvall. Det ser inte bra ut, för Giffers. Försvaret läcker samtidigt som när de har bollen blir de lite väl naiva och tunga framåt. Försöker hålla samma intensiva passningsspel som under fjolsäsongen.
I de två senaste mötena har Bajen haft ledningen med +3-0, för att senare släppa in flera mål. Det hjärnsläppet bör inte hända igen. Giffarna har inte kapaciteten till att göra så många mål.
Här ska Hammarby kunna spela ett intensivt spel och göra Giffarna frustrerade. Jag spelar Bajen asian -1 till 2,18 hos Unibet.

Giffarna kommer senast från 2-1 mot Göteborg, en insats som beskrivs som lagets sämsta denna säsong. Den som imponerade var William Eskelinen i målet. Och nu är han klar för dansk klubb, enligt Ekstrabladet.
Återstår att se om 22-åringens står på måndag, eller om det blir Saxton i mål.
Sett till Sundsvalls skadelista och omfattande rotationen på flera positioner i ett flertal matcher kanske ändå Joel och laget får vara nöjda med spelet. Efter att Hallenius lämnade för Cypern har Peter Wilson fått ta över stafettpinnen framåt samtidigt som Oliver Berg har haft skadeproblem. Och det har väl sett sådär ut. Visserligen stod Wilson för målet senast, men Giffarna har tappat otroligt mycket krut i Hallenius övergång. David Myrestam på försvarslinjen saknas även han.

Hammarby fick en rejäl rivstart senast mot Falkenberg hemma. 3-0 efter 18 minuter och matchen var klar. Falkenberg spelade väldigt nonchalant i försvarsspelet och straffades flera gånger om när ytorna mellan backlinjen och mittfältet blev alldeles för stora. Kačaniklić gjorde sitt första mål för klubben och passade på att dra till med två till.
Hammarby är i min bok topp två starkaste lag framåt. Problemet ligger i försvaret. De läcker alldeles för många mål bakåt. Det blir inte lättare när skadorna duggar tätt heller. Fenger, Solheim och Fällman har skadat sig den senaste tiden samtidigt som Sandberg har varit avstängd. Senast såg det bra ut i 78 minuter. Sedan slarvades det, som nästa alltid, på en fast situation. Och det är precis det som kan sabba detta spel på måndag. Där måste Bajen bli vassare.

Skador
Giffarna har Omar Eddahri och David Myrestam fortfarande skadade. Maic Sema och Oliver Berg saknades senast mot IFK. Berg tränare under torsdagen, med lindat knä. Sitter på en riktigt svag bänk nu: Lloyd Saxton (mv), Jesper Carström, Paya Pichkah, Nils Eriksson, Abdulmannan Khalil och Chidi Omeje. Joel har tidigare öppnat för att juniorerna ska få speltid och så blev det senast mot IFK.

Hammarby börjar få tillbaka flera spelare. Fenger var avstängd senast men är tillbaka nu. Sätter troligtvis Solheim på bänken. Annars saknas Johan Wiland och Junior.

Möjliga startelvor
Gif:
William Eskelinen(?) – Carlos Moros Gracia, Alexander Blomqvist, Pol Moreno – Jonathan Tamimi, David Batanero, Juanjo Ciercoles, Eric Björkander – Tobias Eriksson, Peter Wilson, Pa Konate

Bajen:
Blazevic: Sandberg, Fenger, Fällman, Widgren – Bojanic, Andersen, Kacaniklic – Djurdjic, Kjartansson, Tankovic.

Kjartansson gör sin sista match för Hammarby, enligt låneavtalet som gäller just nu, när Gif Sundsvall ska besegras. Hammarby har varit ruskig svaga på bortaplan i de senaste matcherna, men stod för en bra insats senast mot Häcken. Trots noll poäng. Revanschsugna nu.
Hammarby gör det bra i presspelet och det kommer göra Giffarna frustrerade när Hammarby står för bollinnehavet. Tidigare möten har slutat riktigt målglatt men bör inte vara lika öppet nu. Tror Hammarby vill ha mer kontroll på snabba plastgräset på NP3 Arena.

SPEL: Hammarby asian -1 till 2,18x
1/5 units – hos Unibet

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ Holmbergake
  Gif Sundsvall - Hammarby
Spela på Speltips Gif Sundsvall - Hammarby
Akberg - 12 Juli 2019 - 08:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Plzen - Lausanne
Ishockey - CHL - Över 5,5 mål
2.00
18:00  Skellefteå - Djurgården
Ishockey - CHL - 1
2.40
18:00  Skellefteå - Djurgården
Ishockey - CHL - 1
2.40
01:05  IND Pacers – OKC Thunder
Basket - NBA - Över 209,5 poäng
1.90
19:00  AIK - Timrå
Ishockey - Allsvenskan - Över 4,5 mål
1.75
20:45  England - Montenegro
Fotboll - EM-kval - 1 (asian -2,5)
1.70
20:45  Frankrike - Moldavien
Fotboll - EM-kval - 1 + ö1,5 mål (1:a hl)
1.71
  Rekatochklart Poolspel
18:00  Powerplay Tips Tisdag 12/11
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  Topptipset Tips Tisdag 12/11
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Solvalla Tisdag 12/11
Insats: 600 kr - DrTrav

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming