Målfest i Giffarnas hemmapremiär?
Jag tror det och hugger över 2,5 mål. Finns till runt dubbla pengarna hos LeoVegas , Unibet och 888sport .

Premiären för de här båda lagen:
2-2 för Sundsvall borta mot Djurgården.
1-1 för MFF hemma mot Häcken.

Kryss var väl rätt okej för bägge lagen. Utifrån förväntningarna på lagen imponerade Sundsvall mer. Jag (och flera med mig säkert) har varit inne på att Giffarna nog får det tuffare i år. Premiären pekade inte åt det hållet riktigt. Hallenius såg fortsatt bra ut, Eddhari var skarpare än på länge och spanjorerna var spanjorerna. Skön hemmapremiär med allt att vinna här. Kommer säkerligen försöka spela sitt spel och ta kommandot även i den här matchen.

Det tror jag passar Malmö FF rätt så bra. Malmö är nog som bäst när deras presspel kan bita. Med Jo-Inge Berget tillbaka i laget blir inte den delen sämre. Lär säkerligen kunna vinna boll i bra lägen mot Giffarna. "Ska" ju vinna varje match i den här serien, så kommer inte vara nöjda med kryss här. Särskilt som det bara blev en pinne mot Häcken, trots straff och andra bra chanser.

Och ska Malmö vinna här, då tror jag de behöver göra minst två mål. Den förvisso rätt svaga MFF-mittbacken Lasse Nielsen är skadad, vilket gör att det är kort om alternativ på den positionen för skåningarna. Anel Ahmedhodzic ses mer som en talang för framtiden och Franz Brorsson är fortfarande inte helt återställd efter den infektion som plågat honom den senaste tiden. Mot Häcken fick Lewicki hoppa in och vikariera på mittbackspositionen. Han har tillräckligt bra spelförståelse för att göra det bra, men är ingen naturlig mittback över tid. Hemmaplan, Hallenius och ett par vapen till borde vara tillräckligt för Sundsvall att näta mot Malmö hemma på konstgräset.

Offensivt är Malmö bra nog för att slå en 2,5-lina på egen hand om det klaffar. Strandberg har lånats ut till Örebro och Rosenberg har dragits med skada (med i truppen dock). Antonsson, Berget, Christiansen, Gall, Traustasson, Rieks, Molins, Rakip etc. ska räcka långt ändå.

1-2?

Speltips: Över 2,5 mål - odds 2.02 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip