bet365 livestreamar matchen.

På Estadi Montilivi inleds omgång 29 av den spanska La Liga då två mittenlag ska mötas. Girona tar emot Athletic Bilbao, i en match som marknaden anser vara helt öppen oddsmässigt. Framförallt förväntas detta bli en målsnål match och jag kan inte annat än att instämma. Det ska extremt mycket till för att vi ska få se båda lagen, som har jobbat så hårt på försvarsspelet, släppa in en massa mål och inte heller göra en massa mål, då det är full fokus på försvarsspelet i första hand.

Girona har sedan skrällen borta mot Real Madrid klarat av att hålla nollan i tre av fyra senaste matcher. Dessa har varit mot Real Sociedad, Rayo Vallecano och Leganes. Endast mot Valencia blev det många gjorda och insläppta mål, men i övrigt har Girona spelat lysande i försvarsspelet. Hemma mot Athletic Bilbao ska det inte vara något undantag, utan här ska Girona återigen kunna kontrollera matchen och inte tar några större risker i defensiven. Lagen har mötts tre gånger tidigare.

10 Dec 2018
Athletic Bilbao 1 - 0 Girona

04 Feb 2018
Girona 2 - 0 Athletic Bilbao

10 Sep 2017
Athletic Bilbao 2 - 0 Girona

Denna säsong vann alltså Athletic Bilbao med 1 - 0 och det var inte mycket Girona lyckades skapa i det mötet. Nu är det hemma, så en liten större fördel, men det är tufft att göra mål på Athletic Bilbao. Precis innan landslagsuppehållet lyckades Athletic Bilbao slå Atletico Madrid hemma med 2 - 0 och då gjorde försvaret en strålande insats. Det har de gjort många gånger sedan Gaizka Garitano tog över som tränare. Även i denna tuffa bortamatch kommer Athletic Bilbao att försvara sig väl.

Athletic Bilbao har mittbacken Yeray Alvarez avstängd, på grund av för många gula kort, men det finns bra ersättare i Unai Nunez och Inigo Martinez som kommer att göra det svårt för Girona att skapa något vasst framåt.

Hur jag än vrider och vänder på detta så ser jag inte att båda lagen kommer göra mål, eftersom det är två defensivt starka lag som möts, som försvarar sig med hela laget och som inte brukar bjuda sina motståndare på så många lägen. Därmed finner jag fortfarande ett värde i oddset 1,75 på att båda lag inte gör mål i matchen och lägger ett spel på utfallet.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Girona:
Gorka Iraizoz, Jonas Ramalho, Juanpe, Pedro Alcala, Raul Garcia, Borja Garcia, Pere Pons, Marc Muniesa, Alex Granell, Cristhian Stuani & Portu.

Bekräftad startelva - Athletic Bilbao:
Iago Herrerin, Ander Capa, Unai Nunez, Inigo Martinez, Yuri Berchiche, Dani Garcia, Benat Etxebarria, Inigo Cordoba, Raul Garcia, Oscar De Marcos & Inaki Williams.
---

This is the stats tab
This is the post tip