bet365 livestreamar matchen.

Lördagens sista match i den spanska La Liga spelas på Estadi Montilivi där vi har ett möte i bottenstriden mellan Girona och Huesca. Girona har haft en formsvacka, men det är inte att undra på, med tanke på vilka lag som har stått för motståndet. Jumbon Huesca kommer till matchen från en storvinst hemma mot Valladolid, men Huesca är fortfarande det absolut sämsta laget i huvudligan. Att marknaden erbjuder över dubbla pengar på att målfarliga Girona ska vinna matchen är av värde för mig.

Girona har på sistone mött Atletico Madrid 2x, Alaves, Real Madrid, Barcelona och senast Eibar borta. Det är knappast motståndare som Huesca överhuvudtaget hade kunnat plocka poäng mot. Girona dock lyckades med bedriften att slå ut Atletico Madrid i den spanska cupen och kryssade mot Alaves, som då låg fyra i tabellen. Det som Girona har gjort bra är att de har gjort en massa mål ändå, trots att de har stött på ett hårt motstånd på sistone och ska även göra mål på Huesca.

Till saken hör att Huesca är det laget som har släppt in mest mål i ligan efter Levante - som dock har släppt in endast ett mål mer. Förra säsongen möttes lagen i den andra divisionen och då vann Girona mötet med 3 - 1. Denna säsong slutade inbördesmötet 1 - 1 men här ska Girona ha en mycket större chans till seger. Huesca är det sämsta bortalaget i ligan, men åtta förluster på elva spelade matchen och hela 24 (!) insläppta mål. Då bortastatistiken är usel blir det svårt att utmana Girona.

Därmed ska det verkligen inte erbjudas dubbla pengar på att La Ligas sämsta lag återigen ska förlora en bortamatch - i synnerhet inte mot ett lag som är skickliga på att göra mål och har Cristhian Stuani på topp. Därmed finner jag ett stort värde i att Girona vinna matchen och lägger ett spel på en rak etta till 2,13 i odds hos bet365 .

För högsta oddset kolla asian Girona -0.5 hos bet365 .

Huesca har två nya avbräck i avstängde forwarden Hernandez (22/3) samt i Yangel Herrera (3/0).

---
Bekräftad startelva Girona: Bono, Juanpe, Pedro Porro, Bernardo Espinosa, Raul Garcia, Pere Pons, Valery, Aleix Garcia, Borja Garcia, Cristhian Stuani & Portu.

Bekräftad startelva Huesca: Roberto Santamaria, Xabier Etxeita, Pablo Insua, Jorge Pulido, Jorge Miramon, Moi Gomez, Christian Rivera, Javi Galan, Enric Gallego, Ezequiel Avila & Juanpi.
---

This is the stats tab
This is the post tip