bet365 livestreamar matchen.

Måndagsmatchen i den spanska La Liga spelas på Estadi Montilivi där Girona denna gång tar emot Real Sociedad. Marknaden har Girona som en liten favorit, trots att de befinner sig på den nedre halvan av tabellen, mot ett Real Sociedad som parkerar på en sjunde plats i skrivandets stund. En logisk förklaring till att Girona bär favoritskapet på hemmaplan kan också vara den senaste skrällen mot Real Madrid borta, samt att Real Sociedad saknar sin toppanfallare, så det bör bli en målsnål match i alla fall.

Jag ska självklart inte ta något från Gironas prestation på Santiago Bernabeu-stadion, men det var ändå en tveksam straff som gjorde att Girona kvitterade till 1 - 1 och en fullständig hönsgård i Real Madrid som gjorde att Girona även kunde göra 2 - 1 målet. Dock är Girona ändå för ojämna. Innan vinsten mot Real Madrid lyckades inte Girona göra något mål på tre raka ligamatcher. För motståndet stod Barcelona hemma, Eibar borta och jumbon Huesca (!) hemma (!!!).

Att inte lyckas göra mål mot Huesca hemma visar verkligen hur ojämna Girona är. Med tanke på att Real Sociedad har stärkt upp försvaret och hållit nollan mot Huesca, Valencia och Leganes på sistone blir det svårt för Girona att bryta igenom. Till fakta hör att Real Sociedad endast har släppt in ett mål på de fyra senaste matcher. Det målet kom i 2 - 1 vinsten hemma mot Athletic Bilbao. Att klara av att inte släppa in något mål bland annat borta mot Valencia visar styrkan i försvaret.

När det gäller anfallsspelet så har Real Sociedad fått sig ett stort avbräck. Toppanfallaren, brassen, Willian Jose drog på sig ett femte gula kort i den senaste matchen och missar mötet mot Girona. Han kommer att saknas med tanke på att han har gjort 9 mål och 3 assist, samt att hans ersättare Jon Bautista endast har gjort ett mål på 12 matcher. Det andra alternativet på topp är Juanmi, men även han har dålig statistik med 2 mål på 17 matcher. Så jag ser problem hos båda lagen med målskyttet.

Denna säsongs första möte slutade mållöst och var ett väldigt chansfattigt sådant. Att båda lag inte ska lyckas med bedriften att göra minst ett mål erbjuder marknaden nästan dubbla pengar. Därmed finner jag ett stort värde i utfallet och lägger ett spel på att båda lag inte gör mål till 1,90 i odds. Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Girona:
Bono, Juanpe, Pedro Alcala, Jonas Ramalho, Raul Garcia, Aleix Garcia, Alex Granell, Anthony Lozano, Douglas Luiz, Cristhian Stuani & Portu.

Bekräftad startelva - Real Sociedad:
Geronimo Rulli, Aihen Munoz, Raul Navas, Diego Llorente, Joseba Zaldua, David Zurutuza, Igor Zubeldia Elorza, Mikel Merino, Juanmi, Sandro Ramirez & Mikel Oyarzabal.
---

This is the stats tab
This is the post tip