bet365 streamar matchen.

Liga-åttan Göztepe från den turkiska hamnstaden Izmir på västkusten möter teklubben Rizespor från staden Rize vid svarta havet i nordöstra Turiket. Rizespor sponsras av den statliga teproducenten Caykur. Därav namnet och klubbmärket.

Vid en första anblick ser det här ut att bli en ganska bedrövlig historia. Båda lagen har usel form. Hemmalaget Göztepe, med gamle AIK-spelaren Celso Borges i laget, har fått stryk i de tre senaste matcherna. Man har dessutom inte gjort mål i någon av dessa matcher och man har tappat mark i tabellen.

Bortalaget Rizespor har inte vunnit någon av de åtta senaste matcherna och har egentligen inte varit bra någon gång under säsongen. Man förtjänar att ligga där man ligger i tabellen och jag blir inte det minsta förvånad om Rizespor åker ur.

Sett till inbördes möten. Man har inte mötts så otroligt många gånger. Så har det varit ganska jämnt. En seger var, båda hemmasegrar mot noll 1-0 och 2-0. Och en oavgjord mållös match i de tre senaste mötena.

Sett till den här statistiken går det att argumentera för under 2,5 mål och att båda lagen inte gör mål. Kanske även pga att man spelar inför tomma läktare som gör allting ännu mer dystert. Men vi som spelare får också betala ett kraftigt pris för dessa på förhand ”rimliga spel” där man följer marknaden då oddsen är usla.

Precis som i mina två senaste speltips på den turkiska ligan väljer jag att gå emot oddsen och det stora spelarkollektivet. Ska vi vinna pengar långsiktigt kan vi inte följa marknaden och betta på under 2,5-spel till låga odds som 1.72. Det håller inte inte i längden och då går vi under.

Jag tycker mig ha hittat ett intressant spel till ett bra odds. Jag tror mest på hemmalaget. Även om de förlorat tre i rad utan att göra mål så är det här ett utmärkt tillfälle att vända trenden. Och att göra mål. Mot ett bedrövligt Rizespor. Och att dessutom säkerställa att man inte hamnar i någon kris och nedflyttningsstrid. Nio poäng skiljer lagen åt just nu. Göztepe är ännu inte på säker mark.

Jag tror på ett offensivt hemmalag som vill vända trenden och visa att man kan. Jag tror dessutom på ett bortalag som måste göra något. Man har i alla falla försökt i de senaste matcherna. Annars kommer man åka ur om deras trend håller i sig. Det går därför att argumentera för att det inte blir så tråkigt som det på förhand ser ut. Särskilt då det här nästan är den enda vettiga fotbollsmatch som spelas just nu. Så spelarna vet att de har världens blickar på sig. I alla fall mycket mer än vanligt.

Ett spel på att hemmalaget Göztepe vinner matchen samtidigt som båda lagen gör mål ger det väldigt lockande oddset 4.33. Rizespor har förlorat sina två senaste bortamatcher i ligan med 2-1 mot Ankaraguzu och 5-2 mot Trabzonspor. Varför inte ett liknande scenario igen? Mot ett Göztepe som släppte in tre mål i sin senaste hemmamatch i ligan mot Istanbul Basaksehir. Det höga oddset lockar för mycket för att låta bli!

Speltips Göztepe v Rizespor:
Göztepe vinner matchen samtidigt som båda lagen gör mål – odds 4.33 hos bet365 .

Spelet hittas under Huvudmarknader – Resultat/Båda lagen gör mål

Preliminära startelvor:
Göztepe: Beto – Gassama – Borges – Titi – Emir – Biyogo – Aydogdu – Akbunar – Mossoro – Tripic – Wilczek

Rizespor: Akkan – Melnjak – Talbi – Abarhoun – Ovacikli – Vetrih – Durak – Samudio – Garmash – Boldrin – Skoda

Skador & Avstängningar:
Bortalaget saknar två viktiga spelare inför det här mötet vilket ytterligare talar för hemmalaget. Då Ismael Diomandé och Mykola Morozyuik är avstängda pga gula och röda kort. I övrigt är skadeläget ungefär som tidigare. Göztepe saknar Gurler, Özturk och Talum. Medan Rizespor saknar De Pauw, El Kabir och Umar.

bet365 livestreamar alla Super Lig-matcher.

This is the stats tab
This is the post tip