SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Världens bästa La Liga är tillbaka!

På Estadio Nuevo Los Cármenes möttes Granada och Athletic Bilbao i den sista omgången av den spanska La Liga. När La Liga börjar på nytt möts lagen igen, redan i den första omgången. Granada vann mötet med hela 4 - 0 mot Athletic Bilbao för mindre än två månader sedan, men ändå anser marknaden att detta är ett helt öppet möte. Det anser inte jag utan ser Granada som klara favoriter, då laget är svårslaget på hemmaplan medan Athletic Bilbao alltid har svårt att plocka poäng på bortaplan.

Till denna säsong har Granada lyckats behålla samtliga spelare som var viktiga förra säsongen. Det i sig är en stor bedrift för nykomlingar som slutade på en sjunde plats och ska alltså vara med i Europa League kvalet. Granada har förstärkt truppen med Luis Milla, som storspelade i Tenerife, Alberto Soro från Real Madrid och Jorge Molina från Getafe. Granada har också köpt loss vissa spelade som de lånade in under förra säsongen och släppt fotbollsspelare gratis, som de inte har velat ha kvar.

Athletic Bilbaos transferfönster har sett ut som det har gjort de senaste året. De har tagit in tre spelare från B-laget, avslutat lån på några spelare som de inte har velat ha kvar och släppt Beñat Etxebarria och Mikel San José fria, eftersom Gaizka Garitano har valt att satsa på andra defensiva mittfältare. Athletic Bilbao har alltså handlat för 0 SEK och sålt för 0 SEK. Det går inte att påstår att de har gjort några förstärkningar, med all respekt mot ungdomsspelarna, så laget är på samma nivå som förra säsongen.

Granada spelade lysande på hemmaplan under sin förra La Liga säsong, som nykomlingar, där det blev tio segrar, tre kryss och sex förluster. Det är ett mycket bra facit med tanke på vilka lag de har mött. Athletic Bilbaos bortaspel är som vanligt svagt, där de bara vann fyra av nitton bortamatcher. Eftersom Granada förlorar ytterst få matcher hemma, medan Athletic Bilbao har problem i sitt bortaspel och har inte heller förstärkt laget till denna säsong, ska Granada vara favoriter till att vinna denna match.

Granada krossade Athletic Bilbao med 4 - 0 senast. Jag lägger ett spel på en Granada seger på asiatisk handikapp +0, med en försäkring på pengarna tillbaka vid oavgjort i matchen. Förlust vid en Athletic Bilbao seger och vinst vid en Granada seger.

Speltips Granada - Athletic Bilbao:
1 asian hcp +0 (samma som Granada draw no bet) - odds 1.99 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Granada:
Rui Siva, Dimitri Foulquier, German Sanchez, Domingos Duarte, Carlos Neva, Luis Milla, Angel Montoro, Yangel Herrera, Antonio Puertas, Roberto Soldado & Darwin Machis.

Bekräftad startelva - Athletic Bilbao:
Unai Simon, Mikel Balenziaga, Inigo Martinez, Yeray Alvarez, Ander Capa, Mikel Vesga, Dani Garcia, Jon Morcillo, Iker Muniain, Oscar de Marcos & Raul Garcia.
---

This is the stats tab
This is the post tip