På Estadio Nuevo Los Cármenes tar Granada emot tabellettan Atletico Madrid i den spanska La Liga. Granada själva har haft en mer-än-bra säsong, då laget ligger på en åttonde plats i tabellen. De har allt som krävs för att såra Atletico Madrid, vars segersvit på åtta raka ligasegrar bröts senast hemma mot Celta Vigo. Framförallt har Atletico Madrid tappat fokus i det stabila försvarsspelet och kommer till denna match med insläppta mål i sina fyra senaste ligamatcher. Så Granada har ett skrälläge.

Granada är ett av de starkaste hemmalagen i La Liga, där de har sex vinster, tre kryss och bara två förluster. På dessa elva hemmamatcher har det blivit 16 mål framåt och 13 insläppta mål. Formen är helt okej i offensiven, som har nätat sju gånger på de fem senaste ligamöten och det är bara Celta Vigo som har klarat av att hålla nollan mot dem under dessa möten. Granada har en del avbräck i truppen där spelarna Quini, Yan Brice, Yangel Herrera, Luis Milla, Neyder Lozano och Maxime Gonalons saknas.

Ändå är det Atletico Madrid som har större avbräck än Granada. I Atletico Madrid är högerbacken Kieran Trippier avstängd pga spelskandalen. Därutöver är det skador och Corona i truppen som gör att Hector Herrera, Thomas Lemar, Moussa Dembele, Mario Hermoso och João Félix inte kommer till start. De värsta avbräcken verkar ändå vara i defensiven, som har släppt in mål i de senaste matcherna. Mot Celta Vigo och Cadiz blev det två insläppta mål och mot Valencia och Eibar ett insläppt mål.

Detta är ovanligt att se i Atletico Madrid, vars försvar inte har hållit lika hög nivå som inledningsvis på säsongen. Nu väntar ett stentufft bortamöte mot Granada, där Atletico Madrid har Luis Suarez i toppform samt att andra mittfältare är kapabla till att fylla på i målprotokollet. Chansen är stor att de fortsätter släppa in då målfarliga Granada ställer upp med en offensiv spelstil, med bland annat tre anfallare från start. Därmed finner jag ett fint värde i över dubbla pengar på att vi får se båda lagen näta.

Speltips Granada - Atletico Madrid:
Båda lag gör mål i matchen - odds 2.20 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Granada:
Rui Silva, Carlos Neva, Domingos Duarte, Germán Sánchez, Dimitri Foulquier, Jorge Molina, Angel Montoro, Antonio Puertas, Kenedy, Luis Suárez & Darwin Machis.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Stefan Savic, José Giménez, Felipe Monteiro, Marcos Llorente, Lucas Torreira, Koke, Saúl Ñíguez, Ángel Correa, Yannick Ferreira-Carrasco & Luis Suarez.
---

This is the stats tab
This is the post tip