Unibet livestreamar matchen.

Granada är den nykomlingen som har fått bäst start i den spanska La Liga denna säsong, efter fyra spelade omgångar. Dock har det sätt svårare ut när de har stött på bättre motståndare. Det stora testet kommer nu när Barcelona kommer på besök till Estadio Nuevo Los Carmenes. Det är en enorm klasskillnad på spelarna, så Barcelona är givetvis megafavoriter till seger. Med tanke på hur stabilt Barcelona försvarade sig senast är jag övertygad om att de dessutom vinner mötet utan insläppt mål.

Det är inget dåligt facit som Granada har i inledningen av säsongen. Det är inte illa att spela 4 - 4 borta mot Villarreal i öppningen och inte heller att slå Espanyol borta med 3 - 0 och Celta Vigo borta med 2 - 0. Dock är det värt att nämna att Espanyol har haft en horribel inledning och att Celta Vigo fick två utvisningar innan Granada gjorde sitt första mål i matchen. När Granada har fått tuffare motstånd på besök, som Sevilla, då har det blivit förlust med 0 - 1. Det blir ännu tuffare mot Barcelona.

Granada har dessutom drabbats av en tråkig fotskada på Fede Vico. Anledningen till att han är så viktig är för att han har växt från västerback till vänsterytter till spelfördelare på det centrala mittfältet. Han utgick skadad senast och missar matchen. För Barcelonas del är det precis tvärtom. Deras viktigaste spelare, Leo Messi, är tillbaka. Han hoppade in i den andra halvleken i Champions League mötet mot Dortmund och jobbade hårt för att vara delaktig i spelet. Messi såg redo ut.

I övrigt finns det mycket positivt att ta med från den mållösa matchen borta mot Dortmund. Griezmann var delaktig i försvarsarbetet och gjorde det bra. Barcelona var skickliga på att ta tillbaka bollen tidigt och hade ett stort bollinnehav. Dortmund fick en straff, som Marc-Andre ter Stegen räddade. Ter Stegen visade vilken världsmålvakt han är och kommer att vara svår att göra mål på under denna säsong. Barcelona försvarade sig starkt så det blir tufft för Granada att göra mål.

Den enda negativa nyheten från matchen mot Dortmund är att vänsterbacken Jordi Alba skadade sig. Detta löstes dock snabbt och smärtfritt, då Semedo fick spela vänsterback och Sergi Roberto fick spela högerback i stället. Offensivt hade Barcelona sina chanser, men Dortmund är extremt svåra att få hål på - även om det var nära många gånger. Mot Granada blir det mycket lättare att göra mål och ännu lättare att försvara sig. Därmed finner jag ett stort värde hela 2.35 i odds på att Barcelona vinner denna match utan att släppa in något mål bakåt. Försvaret visade världsklass senast och det räcker gott och väl mot Granada.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Granada:
Rui Silva, Carlos Neva, German Sanchez, Domingos Duarte, Victor Diaz, Yangel Herrera, Angel Montoro, Ramon Azeez, Darwin Machis, Antonio Puertas & Roberto Soldado.

Bekräftad startelva Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Nelson Semedo, Clement Lenglet, Gerard Pique, Junior Firpo, Ivan Rakitic, Sergi Roberto, Frenkie de Jong, Antoine Griezmann, Luis Suarez & Carles Perez.
---

This is the stats tab
This is the post tip