SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Till Estadio Nuevo Los Cármenes reser Sevilla i hopp om att ta sin tredje La Liga seger för säsongen. Europa League mästarna har inlett säsongen återigen på ett bra sätt - med segrar över Cadiz och Levante samt ett kryss på Camp Nou mot Barcelona. Det är imponerande. Ett bortamöte mot Granada är något utöver det vanliga och det krävs något extra för att ta med sig samtliga poäng. Granada är hemmastarka och ska tas på allvar till den nivån att de kan mycket väl ta poäng i detta tuffa mötet.

För Granadas del kom Nations League och VM-kval och vänskapsmatcherna lägligt eftersom de flesta av deras spelare, som dessförinnan hade spelat mycket fotboll, fick en skön vila på två veckor. Även Granada har inlett denna säsong precis som de spelade förra säsongen, det vill säga, genom att vara okej på bortaplan och mycket starka på hemmaplan. Hemma har det blivit två raka segrar över Athletic Bilbao med 2 - 0 och Alaves med 2 - 1. I Europa League kvalet har Granada besegrat Teuta Durres, Lokomotivi Tbilisi och Malmö för att ta en plats i gruppspelet. Så Granada är ett starkt lag som Sevilla ska ta sig an.

Sevilla har som bekant startat sin La Liga säsong lite senare än alla andra, på grund av Europa League - som de vann. Starten blev i slutet av september. Först blev det en 3 - 1 seger borta mot Cadiz som följdes upp av en knapp 1 - 0 seger mot Levante. Sevilla hade en ledning borta mot Barcelona men klarade inte av att hålla den, utan det blev 1 - 1 till slut. Många av deras spelare har varit aktiva internationellt under de senaste två veckorna. Sevillas schema är fullpackat med en Champions League bortamatch mot Chelsea bara tre dagar efter Granada mötet och fyra dagar efter det spelar de hemma mot Eibar i La Liga.

Jag är inne på att Granadas fina hemmaform, där de är otroligt skickliga på att göra livet surt för motståndarna med trånga ytor och starka närdueller, håller i sig. Sevilla har en del trötta spelare tillbaka, där vissa av dem mycket väl kan komma att vilas inför de kommande matcherna. Därmed har Granada en bra chans till att plocka poäng genom att spela oavgjort eller vinna matchen.

Speltips Granada - Sevilla:
1X - odds 1.97 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Granada:
Rui Silva, Dimitri Foulquier, German Sanchez, Domingos Duarte, Carlos Neva, Luis Milla, Maxime Gonalons, Angel Montoro, Antonio Puertas, Kenedy & Roberto Soldado.

Bekräftad startelva - Sevilla:
Yassine Bounou, Jesus Navas, Sergi Gomes, Diego Carlos, Sergio Escudero, Ivan Rakitic, Fernando, Joan Jordan, Suso, Munir El Haddadi & Carlos Fernández.
---

This is the stats tab
This is the post tip