SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Halmstad tar emot Brage på lördagen.
Mitt speltips: Halmstad med asian hcp -1,5.
Odds 2.85 hos bet365 .

Tabelltvåan Halmstad har sex poäng upp till Degerfors och två poäng ner till J Södra. Med åtta omgångar kvar har laget med andra ord ett bra läge att ta en allsvensk plats. Men det kommer nog vara på håret. Har sålt skyttekungen Rasmus Wiedesheim-Paul till Rosenborg för att rädda ekonomin, vilket såklart blir ett stort avbräck. Men truppen som återstår är fortfarande bra - senast klev arbetshästen Boman fram med två mål. Vid sidan av honom finns Sadat, assistkungen Kroon, nyförvärvet Lundevall och en sån som Alhassan Kamara (dock out här) som det borde gå att få ut mer av. Defensiven, med Baffo och Andreas Johansson i spetsen, är seriens bästa.

Får här tillbaka Djuric, som varit avstängd pga ett par mindre väl valda ord till en motståndare. Har också dragits med corona i truppen, borde rimligtvis må bra ju mer distans de får till den perioden.

Brage lyckades hålla 0-0 mot Degerfors senast. Bra kämpainsats, men Degerfors förtjänade nog att vinna trots allt. Ska nu åka ner till Halmstad för en match på en hösttung gräsmatta - knappast optimalt för ett konstgräslag som Brage. Fjolårets kvallag Brage har gjort en något sämre säsong och har nio poäng upp till kvalplatsen. Svårt att se laget knapra igen det gapet på åtta omgångar. Tappat ett par spelare efter förra säsongen/under sommaren och dras med en jobbig skada på viktige Anton Lundin.

För mig är HBK någon klass bättre. Nu när Allsvenskan är så pass nära tror jag laget bara vinner de här viktiga matcherna de förväntas vinna. Finns så mycket rutin i laget att jag inte tror de tappar sitt försprång. Släpper in ytterst få mål och bör kunna peta in minst två bollar på Brage.

2-0?

This is the stats tab
This is the post tip