Speltips Hammarby - Mjällby

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2022-04-15 15:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.58
Tips: 1 asian hcp -1.5
Hammarby har börjat säsongen starkt.
Visst, tacksamt spelschema, men man har skapat massor med chanser mot både Helsingborg (2–1) och mot Giffarna från Sundsvall (5–1).
Så trots sex "förväntande" poäng är jag ändå imponerad av Bajens start. Det lyser lite klass om det mesta och det finns många matchvinnartyper i Besara, Bojanić, Swedberg, Selmani, & Ludwigson.
Och på Långfredagen tror jag att Hammarby tar tredje raka triumfen – det bekvämt. Igen.

Mjällby har sin tur börjat säsongen sensationellt jäkla bra.
Sex helt oväntade poäng efter tajta segrar mot Elfsborg och Djurgården. Man har varit effektivt, men samtidigt haft marginalerna med sig i båda matcherna.
I segermatchen mot DIF skadade sig viktige Viktor Gustafson och hans radarpartner Jesper Gustavsson var sjuk. Båda är osäkra här.

Min känsla är att Mjällby kommer till Tele2 proppmätta, och lär snart åka på en reaktion. Skulle inte alls förvåna mig om den kommer på Sveriges snabbaste plastmatta. Bajen lär knappast heller underskatta Mjällby efter den starten som laget från Listerlandet fått..
Så Bajen tar ned Mjällby på jorden.
Det på självaste Långfredagen.
4–0!?
Spelet blir Hammarby -1.5 mål till 2.58 hos Pinnacle.

TV: Hela 11 miljoner i jackpot på helgens Stryktipset!  Hammarby - Mjällby
Spela på Speltips Hammarby - Mjällby
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
USandeback - 15 April 2022 - 14:06
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
tobiasgu - 2022-04-13 18:26

Mycket bra rek till ett kanon odds. Ett av Sveriges bästa om inte det bästa på hemmaplan. Klasskillnad och Bajen lär komma ur denna match bekvämt.

USandeback - 2022-04-13 08:27

Mitchx: Tack för informativ kommenar.
För mig är det sex oväntade poäng. Galet starkt gjort, med tanke på budgetar, förutsättningar mm. Rekar inte spelet för att spelare är borta, utan för jag tror på reaktion, att det är Tele2, och Bajens offensiv är igång mm.
Kan så klart ha fel, har jag haft förr :)

Mitchx - 2022-04-12 17:43

Sex oväntade poäng? Tittar du på Mjällbys matcher mot Djurgården hemma så är det väl bara förra säsongen på hela 2000 talet som man förlorat hemma mot Djurgården och då vore kryss rättvist förra året. Så tycker man att Mjällbys 3 poängare mot Djurgården var oväntat så har man inte varit vaken. Mjällby har aldrig haft svårt för Djurgården och det verkar som att man glömt bort hur bra försvar Mjällby faktiskt har. Alla nollorna man höll föra säsongen. Det var Gracia och Krichak i backlinjen som var en otroligt stor del av det. Så rätt löjligt att vissa snackat om tappet målvakt som en stor sak när man har en u21 landslagsmålvakt i laget och att nu har man ju visat att försvaret är lika stark som förra säsongen. Ja reaktioner kommer ju förr eller senare, men det är lätt att Hammarby kan tro att de är bättre än de är nu efter 5-1 senast och man har mött allsvenskans kanske två sämsta lag. I förra årets möte i Stockholm var Mjällby det klart bättre laget, men hade ett sämre försvar och man var ineffektiva som fan. För att Hammarby ska kunna vinna stor tror jag det hade krävts att man var uppretade nu möter man det bästa försvaret man än så länge mött och Mjällby har redan vunnit över liknande motstånd. Mjällby började matchen mot Djurgården bra, men skadan på Viktor Gustafsson kom olägligt för efter det avbrottet kunde Djurgården prata ihop sig och det bröt matchbilden. Det var tydligt precis som att det var tydligt att När Mjällby sedan fått snacka ihop sig själv i halvtid så tog man tillbaka initiativet. Viktor Gustafssons skada var mycket tråkig, men vann matchen mot Djurgården utan honom på plan och på kort sikt är det inte ett problem. Man vann ju faktiskt mot Djurgården även utan Jesper Gustavsson som dock är ett ännu större tapp så baserat på skador tycker jag inte man kan reka spel. Man kan reka spel på grunden att man tror att Mjällby får en reaktion dock och visst kommer den som för alla andra lag. Jag ser dock en större risk att den skulle komma mot Sirius i nästa omgången. Det känns mer som en typiskt Mjällbygrej. Att man slappnar av lite när man möter ett av de lagen man blir favorit mot. Jag kan inte se mättnad när man ska möta Hammarby. Det känns för ologiskt när det gäller ett lag som till 100% handlar om fightingspirit och att överkomma svåra hinder. Sundsvall bjöd ju på enorma ytor. Det gör aldrig Mjällby.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrby - Östersund
Fotboll - Superettan - X2
2.89
19:00  Jönköping - Örgryte
Fotboll - Allsvenskan - Oavgjort
3.75
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:25  Melkers 13 rätt Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Europatipset Tips Tisdag 28/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming