Hammarby tar emot Örebro på söndagen.
Mitt speltips: Bajen gör över 2,5 mål i matchen. LeoVegas eller Expekt .

Bajen är en gåta. Milojevic gäng kan ibland göra riktigt bra prestationer för att andra gånger uppträda som ett bottenlag. Efter Mjällbyförlusten ser det återigen mörkt ut att nå en Europaplats. Men med tolv poäng kvar att spela om finns ändå chansen. Då målskillnad kan bli en faktor är det brutalt uselt om inte Bajen lyckas köra över ÖSK på hemmaplan.

För det här är den sista teoretiska chansen att hålla den pyttemikroskopiska chansen till allsvenskt spel 2022 vid liv. Men då måste de vinna alla fyra matcher samtidigt som lagen ovan förlorar alla. Finns inte en chans att det händer, men så länge det går att peka på det är väl spelarna skyldiga att i alla lägen gå för seger. Frågan är hur det ser ut om Bajen får in ett ledningsmål, min känsla är att det i så fall kan rinna på en del.

Som jag varit inne på tidigare så är det inget snack om att Örebro verkligen är ett av seriens sämsta lag. Håller i stort sett aldrig nollan, skapar väldigt lite och släpper till extremt mycket. Lantz har inte fått någon effekt alls på laget sedan han kom in som ny tränare.

Bajen har en bra form på offensiva spelare nu när Milojevic insett att Amoo ska spela varje minut i det här laget. Visserligen bara ett mål senaste två matcherna, men har skapat en hel del. Och är ett bättre lag hemma nu när publiken är tillbaka och kan böra fram laget. Verkar som Selmani återkommer här efter huvudsmällen han fick mot Östersund för ett par veckor sedan. Just Östersundmatchen var en fight mot liknande motstånd. Den slutade 4-3 till Bajen, som skapade över 5 i expected goals. Vågar inte ta något minushcp då jag tycker -1,5 står lite lågt och -2 känns som en tuff lina för ett Bajen som uppenbarligen kan släppa in mål närsom. För mig känns 3-0/1/2 eller liknande som tänkbara slutresultat här.

This is the stats tab
This is the post tip