Helsingborg tar emot Dalkurd på lördagen.
Mitt speltips: Asian -1 på hemmalaget. Spelet sitter om HIF vinner med 2+ mål. Push och pengarna tillbaka på uddamålsseger för hemmalaget. Förlust vid kryss eller Dalkurdseger.
1.84 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

HIF inledde med att kryssa mot Gauthiod förra helgen, medan Dalkurd föll med 2-0 mot Häcken.

Såklart inte godkänt för HIF att tappa poäng mot ett lag som Gauthiod, men tycker de hade en del otur. Förtjänade mer. Poängen gör ändå att de fortfarande kan gå vidare, men då måste de vinna här. Tycker truppen med Lennartsson som tränare känns rätt okej. Van den Hurk, Max Svensson, Rasmus Jönsson, Hendriksson är kvar. Häckens Viktor Lundberg har kommit in, liksom Loeper från AFC. Borde ha alla möjligheter att vara med i toppen av Superettan, helt klart en av favoriterna.

Dalkurd förlorade som sagt med 2-0 mot Häcken i cuppremiären. Siffrorna var i underkant för ett Häcken som dras med en del skadeproblem. Spelar i år i norrettan och har fått bygga om hela klubben sedan de var uppe i Allsvenskan. Har nu en rätt ung trupp kryddat med en del spelare som varit med i Allsvenska/Superettan-trupper utan supermycket avtryck. Umeånyförvärvet Ismail och ÖSK-lånet Fabio De Sousa Silva verkar inte spelklara och det är nog två avbräck för Dalkurd, som nog siktar på att ta sig tillbaka till Superettan direkt.

Men jag tycker Helsingborg ska vara bra nog för att vinna här. Det skiljer ändå en division mellan lagen och med viss hemmaplansfördel borde Helsingborg kunna vinna. Väntar mig att HIF kommer ha motsvarande eller till och med lägre odds mot en del bottenlag i Superettan den här säsongen. Kryss borde vara rätt låg risk då det innebär att HIF mest troligt är utslagna. Pengarna tillbaka på uddamålsseger känns bra här, HIF borde ha bra chans att vinna.

This is the stats tab
This is the post tip