Olympia i Helsingborg ger oss mötet mellan HIF och IFK Göteborg som kommer på besök. Hemmalaget är tillbaka i finrummet och inledde säsongen med förlust. Nu väntar hemmapremiär och här får jag tycke för krysset till vassa 3.25 hos Lucky Sports .

IFK Göteborg premiärspelade på hemmagräs mot IFK Värnamo och den matchen tog "Blåvitt" hem med 2-1. Göteborgslaget har nu två segrar i bagaget och detta då de i sista försäsongsmatchen slog norska Fredrikstad med 3-0, men matchen innan det föll de med klara 3-0 mot Norrby så hittills är det lite svårt at placera årets upplaga av IFK Göteborg.

Helsingborg då, vad kan vi säga om dem? Förlust i premiären borta mot Hammarby och det med 2-1. Insatsen? Den var det väl egentligen inga större fel på och nu gör de säsongens första hemmamatch och då vill man såklart också plocka den första poängen för säsongen.

Dessa lag möttes i en träningsmatch i februari och då bjöds vi på en 0-0-match. Nu väntar säsongens andra tävlingsmatch och för HIF är det hemmapremiär där de naturligtvis vill leverera poäng inför sin hemmapublik.

SPELTIPS
X till 3.25 hos Lucky Sports med motiveringen att jag tror HIF kommer plocka majoriteten av sina poäng på hemmaplan, men högst tveksam till att de har vad som krävs för att besegra IFK Göteborg.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: 4 miljoner i jackpot när stormatch i PL öppnar Europatipset!





This is the stats tab
This is the post tip