Målfest i Helsingborg?
Det tror jag och spelar över 2,5 mål till bra odds hos bet365 .

Bajen går in i den här matchen med två 1-1-matcher:
1-1 i Borås mot Elfsborg.
1-1 hemma mot Kalmar FF.

Bägge matcherna kunde och borde nog innehållit fler mål. I premiären hade Cibicki två i virket och Bojanic missade i stort sett öppet mål. Mot Kalmar kunde Kjartansson gjort tre mål på egen hand. Djurdjic övertidsmål dömdes bort då det var offside med liten marginal. Offensiven med Kjartansson och Djurdjic som strikers, Tankovic och Kacaniklic (det ska väl lossna lite för honom snart?) är bra. Simon Sandberg är en bra offensiv högerback med bra kvalitét på sina inspel.

Defensivt har Bajen ett val att göra.
a) Fortsätta med potential-Odilon, som darrat rätt rejält i de två första matcherna.
b) Flytta ner Fenger på mittbacken och ta in Bojanic centralt på mittfältet.

Jag skulle tro att det blir alternativ b, vilket i så fall innebär nykomponerad backlinje och offensivare mittfältsbalans.

Helsingborg ser starka ut. Slog rättvist Norrköping med 3-1 i premiären. Följde upp det med att pressa Häcken rejält på Hisingen (2-1-förlust där). Rasmus Jönsson är en klasspelare, Moro är lurig och Farnerud/Wanderson är gamla rävar som kan blixtra till och visa klass.

Backlinjen är rutinerad och stark, men kanske inte den snabbaste. Ordinarie keepern Pär Hansson dras med en långtidsskada, så frågan är om det blir unge Joelsson igen eller om Spurslånet Glover får debutera. Just den positionen känns inte optimal för dagen.

Helsingborg är bra för att vara nykomling. "Ingen vanlig nykomling" har jag hört säkert 150 olika spelare, rekare och poddare säga senaste veckorna. Men det ligger något i det. Kommer säkerligen "gå" för segern här och mot i stort sett alla lag som kommer till Olympia.

Bajen bjuder alltid upp och bör gärna vinna med tanke på den skrala poängutdelningen hittills. Kan se båda lagen näta i den här matchen och tror inte att det stannar på 1-1.

Speltips: Över 2,5 mål - odds 1.75 bet365

This is the stats tab
This is the post tip