Speltips: Helsingborg - Sundsvall

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-04-25 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.00
Tips: Under 2,5 mål
Spela på Speltips Helsingborg - Sundsvall
Upp till 1000 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
Hugger ett underspel i Helsingborg - GIF Sudnsvall. Under 2,5 mål finns till runt dubbelt hos bland annat bet365.

Bara Östersund och Örebro har lägre ackumulerad xG ("förväntade mål") hittills i allsvenskan. Nu har det visserligen bara spelats fyra matcher - men det säger ändå något om att de här lagen knappast radat upp kvalitativa målchanser. Båda har gjort fler mål (sju) än de "borde" (fyra) - sett till den xG-statistiken jag använder. Sånt brukar jämna ut sig över tid.

Helsingborg kommer från en bedrövlig insats mot IFK Göteborg. Kördes över totalt i framför allt första halvlek och skapade knappt något av värde. Rekade ett underspel även då, bland annat eftersom jag såg framför mig ett rätt så uddlöst Helsingborg. Har dragits med skada på Bjarnason, vilket gör att offensiven får möbleras om. Djupledshoten blir få och det har blivit lite statiskt. Islänningen är i skrivande stund ett frågetecken, men jag utgår från att han åtminstone inte är helt 100, med tanke på att han var otillgänglig mot IFK Göteborg så sent som i måndags.

Ett åldersstiget (Farnerud, Wanderson, Rasmus Jönsson, Granqvist, Holgersson m.fl.) får nu bara två dagars vila inför den här matchen. Lär inte vara några sprudlande ben precis och jag räknar med att P-O Ljung gnuggat defensiven med tanke på hur illa det såg ut mot Blåvitt.

Sundsvall har frågetecken på bland andra Hallenius (känning i ljumsken - tvingades utgå mot Kalmar) och Eddhari (dag för dag). Låter som att Hallenius trots allt kan spela - men frågan är om han är helt 100? Personligen hade jag inte riskerat honom i det här skedet av säsongen om jag varit Joel Cedergren, men den som lever får se. Skulle Hallenius inte komma till spel är det en bonus för underspelet.

EDIT: Verkar som Hallenius kommer starta. Preliminär elva enligt ST:

William Eskelinen – Jonathan Tamimi, Carlos Moros Gracia, Alexander Blomqvist, Pa Konate – Maic Sema, Juanjo Ciércoles, David Batanero, Oliver Berg– Linus Hallenius, Peter Wilson.

Sundsvall har sett väldigt uddlösa ut i de senaste matcherna. Har sitt numera patenterade stora bollinnehav, men har inte lyckats omsätta det i vassa målchanser. Svårt att se en markant förbättring från en match till en annan. Helsingborg bör vilja tajta till defensiven efter den svaga insatsen senast. Tror därför det blir en rätt avvaktande match, framför allt inledningsvis. Tror under 2,5 mål är en bra startposition och att man kommer kunna spela ö2/ö1,5 live till bra odds om spelet börjar öppna upp sig.

1-1/1-0/2-0 känns om troliga slutresultat här.

Speltips: Under 2,5 mål - 2.00 bet365
  Helsingborg - Sundsvall
Spela på Speltips Helsingborg - Sundsvall Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
Polsater - 24 April 2019 - 00:22
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Under 3,5 mål
1.63
19:00  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.10
19:00  Kwon Soon - Dellien
Tennis - US Open - Kwo -6,5 games
1.60
19:00  Sundsvall - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.65
20:45  Inter - Lecce
Fotboll - Serie A - Inter + håller nollan
2.02

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming