Speltips: Aston Villa att vinna och hålla nollan till 1.90 hos bet365.

Hibernian från Skottland får finbesök när Aston Villa kommer på besök i den sista rundan av kvalet till Conference League.

Hibernian har fått en väldigt tuff start på ligaspelet mitt i detta Europakval där man förlorat de två inledande omgångarna av Skotska Premier League.
Aston Villa kommer från deras första seger i Premier League när man gjorde slarvsylta av Everton och vann med 4-0. Ett jämnt dubbelmöte att vänta? Nja, det är inte riktigt känslan.Hibernian ska på pappret självklart inte ha något att sätta emot Aston Villa. Det som skulle kunna stoppa Villa här är ju såklart underskattning, men samtidigt tror jag inte att rotationen som ligger i korten behöver vara speciellt negativ. De spelare som kommer in i den här typen av matcher får chansen att visa upp sig, och detta är inte heller någon oviktig match.
Det var länge sedan Villa var såhär nära ett Europaslutspel, och därför tror jag man kommer gå in med ett starkt lag.

Jag tycker även Villa studsade tillbaka på ett väldigt bra sätt senast mot Everton efter premiärförlusten mot Newcastle. Man såg bra och pigga ut offensivt samtidigt som defensiven såg betydligt mycket bättre ut än i premiären. Jag tror Villa går en fin säsong till mötes.

Hibernian ska inte ha något att sätta emot Villa om man kommer upp i någon form av nivå, samtidigt som Hibernians form såhär i början av säsongen inte ser superljus ut. Det behöver nödvändigtvis inte bli någon kalasseger, men en kassaskåpssäker sådan tror jag ändå det blir.

Jag tror att Aston Villa håller för trycket och spelar därför Aston Villa vinst och håller nollan till 1.90 hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip