Unibet livestreamar matchen.

Returmöte i den andra kvalomgången av Champions League, där finska HJK Helsingfors ska försöka vända ett 0 - 2 underläge hemma på Sonera Stadium (Telia 5G -areena) mot serbiska Röda Stjärnan. Det är Röda Stjärnan som bär favoritskapet även i denna match, till en bit under dubbla pengar. Röda Stjärnan har ett fantastiskt utgångsläge och kommer inte ta många risker i denna kamp utan mest försvara resultatet. Därmed är det intressant med ett spel på att matchen inte innehåller så många mål.

Redan i den första matchen kunde vi se att det skulle bli målsnålt, med tanke på att det handlar om två defensivt inriktade lag, som inte på något sätt är anfallsglada. Andra rekare på sidan har skrivit om Röda Stjärnan och under-spel och jag kan inte annat än att hålla med - Röda Stjärnan är grymma i sin defensiv, i synnerhet när de väl behöver backa hem och i det här fallet försvara en klar ledning. Framåt dock skapar inte Röda Stjärnan så många chanser, men de räckte dock i det första mötet.

I den första matchen hade Röda Stjärnan totalt tre skott på mål och två av dem gick in. Anfallaren Richmond Boakye gjorde matchens första mål. Inhopparen Milan Pavkov fastställde slutresultatet på övertid till 2 - 0. I övrigt var det ganska chansfattigt från Röda Stjärnan och ännu värre från HJKs sida. HJK hade inte ens ett skott på mål och endast ett skott totalt utanför mål. På hemmaplan bör de skapa lite mer, men det blir, som sagt, svårt att göra mål på Röda Stjärnan, som är starka i defensiven.

Egentligen är det ingenting som talar för att matchen ska spåra ur. Visst behöver HJK anfalla, för annars är de ute, men detta är en alldeles för svår uppgift ändå. HJK försökte ju skapa en del chanser och gick till anfall. Dock lyckades de knappt med något i den första matchen och jag är övertygad om att HJK får det svårt även här. Röda Stjärnan kommer inte heller att kontra med många spelare, så då är det av värde att spela på 1.87 i odds på att matchen slutar med max två mål totalt i returen.

Så jag lägger ett spel på under 2,5 mål i matchen.

Själva oddset finnes hos Unibet .

---
Bekräftad startelva HJK Helsingfors:
Maxim Rudakov, Faith Friday Obilor, Rafael Scapini de Almeida, Daniel O'Shaughnessy, Nikolai Alho, Kaan Kairinen, William Parra, Sebastian Dahlström, Evans Mensah, Riku Riski & Ivan Tarasov.

Bekräftad startelva Röda Stjärnan:
Milan Borjan, Filip Stojkovic, Srdjan Babic, Nemanja Milunovic, Milan Rodic, Dusan Jovancic, Jose Alberto Canas Ruiz-Herrera, El Fardou Ben Nabouhane, Marko Marin, Milan Jevtovic & Richmond Boakye.
---

This is the stats tab
This is the post tip