Över 2,5 mål i Huddersfield-Arsenal spelas.
1.82 hos bet365 med flera.

Känns som jag skriver det varje vecka, men det tål att upprepas:
Arsenals försvar är inte bra. Fyra hållna nollor på hela PL-säsongen är lika bra som tokjumbon Huddersfield. Tio lag har släppt in färre mål i Premier League den här säsongen. Skadorna på Holding, Sokratis och Bellerin underlättar knappast. De här skadorna öppnar upp för speltid för Lichtsteiner och Mustafi, något som motståndarna nog alltid uppskattar.

Jag ser i stort sett varje Arsenalminut och jag har svårt att se laget någonsin hålla nollan just nu. Inte ens mot Huddersfield, ett lag som mäktat med usla 13 mål på 25 matcher. Det ser helt enkelt för rörigt ut och det bjuds på för mycket.

Hudds har fått tillbaka Mooy efter en tids skadefrånvaro, vilket är viktigt för deras del då han är en av få i laget med klass. Annars är goda råd dyra nu:
De ligger tvärsist med 13 poäng upp till säker mark. En jobbig ekvation då laget tagit elva på de 25 de spelat fram till nu. Kommer såklart åka ur, men för att ge sig själva en liten chans måste de börja gå för segrar på allvar nu. Kan inte nöja sig med att försöka lösa 0-0.

Om Arsenals försvar är svagt så får man ändå säga att anfallet är bättre. Bara Pool och City har gjort fler PL-mål. Anfallsspelet glimrar knappast, men Aubameyang (sjuk i veckan, tror dock han kommer till spel ändå) och Lacazette levererar ofta bra saker trots att understödet många gånger är bristfälligt. Mot Man City ställde Arsenal upp väldigt defensivt, utgår från att Ramsey eller Özil får plats i elvan den här gången. Det gör stor skillnad för lagets offensiv. En bra dag kan de lösa en 2,5-lina på egen hand, inte minst med tanke på hur svaga de såg ut mot Chelsea senast.

Tänkbart lag - Sportsgambler.com:

Leno
Koscielny, Mustafi, Monreal
Maitland-Niles, Torreira, Guendouzi, Kolasinac
Özil,
Lacazette, Aubameyang

Tror Hudds har relativt goda chanser att näta här. Samtidigt har jag svårt att se Arsenal göra färre än två mål mot det här svaga motståndet. Arsenal har högst målsnitt per match i ligan och bägge lagen nätar ofta.

1-3?

This is the stats tab
This is the post tip