Crystal Palace med insatsen tillbaka vid oavgjort mot Huddersfield. 1.88 hos MrGreen .

Dags för Palace nu känner jag. Förbättrat skadeläge inför den här matchen, vilket Hodgson har betonat vikten av:

Roy: It's been good to get players back from injury this week. We're looking at a fuller squad, if not a full squad. Very happy about that. Zaha, Sakho, Loftus-Cheek and Cabaye all fit.

Zaha är fundamental för Palace anfallsspel. Otroligt viktig för deras del, han lyfter verkligen laget när han spelar. Om även Sakho är tillbaka ger det nödvändig stadga åt backlinjen. Deras schema senaste tiden har varit riktigt tufft med Spurs, Man United och Chelsea som senaste tre uppgifter. Samtliga har slutat med uddamålsförluster med en hel del positiva bitar att ta med sig - särskilt eftersom Palace varit enormt skadedrabbade. Räknar med att spelarna som återkommer ger en nödvändig energiboost till laget.

Har tidigare varit inne på att Palace haft en del otur den här säsongen. Xg-statistik visar att de i många matcher fått dålig utdelning offensivt samtidigt som motståndarna varit kliniska. Tabellen är jämn, men känslan är att Palace är bättre än att vad tabellen säger. De har haft en stökig säsong med usel De Boer-start och skadeproblem. Bör ha rätt goda chanser att klara nytt kontrakt.

Huddersfield är rätt så stabila. Klara förluster mot topplagen medan de sällan tappar mot lagen runtomkring sig i tabellen. Hade bra chanser att vinna hemma mot Swansea förra helgen, men matchen slutade 0-0. Ingen katastrofinsats - men samtidigt oroväckande att inte klara av att ta en trea i en hemmamatch mot en bottenkonkurrent. Känslan är att de haft lite flytväst på sistone, exempelvis i bortasegern mot WBA för ett par veckor sedan.

Jag tycker Palace har högre höjd i sitt spel och med tanke på de skadade pjäserna som återkommer tycker jag de ska ha bra chans att vinna här. Huddersfield är som bäst när de får försvara djupt, här blir det nog snarare dem som förväntas föra spelet medan Palace kan ställa om på Zaha m.fl. Det tror jag passar Roys mannar bra.

Zaha avgör?

This is the stats tab
This is the post tip