Bajen gästar Hudiksvall i cupkvalet.
Mitt speltips: över 3,5 mål i matchen. Finns inne i bet builder-funktionen.

Årets match för division 2-laget Hudiksvall. De ligger strax bakom toppen utan realistisk chans att gå upp, så de kan gå all in i den här matchen utan hänsyn till ligaspel.

Men det ska inte räcka. Hammarby har som bekant haft en rätt tuff allsvensk säsong. Snackades om topp tre inför, så blir det inte. Lite på gång nu, men de kommer inte kunna ta en topp fyra-plats mest troligt. Så det här är en extremt viktig match för deras del då cupen blir enda vägen till Europaspel nästa säsong. Cifuentes roterade en del i motsvarande match ifjol, så lär det bli nu också. Men tycker inte det skiljer mil om de får in hungriga spelare som Djukanovic, Mikkelsen, Madjed och Rafferty. Besara lär väl vilas, men i övrigt en stark elva. Har flera offensiva spelare som de behöver få igång. Har på näthinnan hur unga Bajen mosade Brage, Sundsvall och Norrby i gruppspelet. Om de får in ett par bollar tror jag det kommer blåsas på snarare än bara hålla i boll för att döda tid.

Bakåt utgår jag från att Kurtulus vilas då han klev av senast.

Hudiksvall gör mål?

Hudiksvall gjorde två mål i den här kvalrundan mot AIK i fjol (4-2 till AIK). Oddset på ö3,5 då för övrigt 1.50-1.60. Säsongen innan dess lyckades de också näta, mot just Bajen. Den gången blev det 3-1 i en match där ö3,5 stängde på runt 1.40-1.50. Håller det inte för osannolik att de kan peta in minst en boll mot Hammarby här igen.

1-3?

Speltips: Över 3,5 mål i matchen för båda lagen kombinerat
This is the stats tab
This is the post tip