De regerande La Liga mästarna, Real Madrid, åker till Estadio El Alcoraz för att möta nykomlingar och jumbon Huesca. Real Madrid måste studsa tillbaka efter förlusten senast och hitta tillbaka till vinnarspåret. Det är jag övertygad om att de också gör, eftersom de har allt som krävs för att krossa motståndarna, som, precis som Real Madrid, dras med en hel del skadebekymmer. Real Madrid är flera nummer större och när de har kniven mot strupen brukar de skapa magi och vinna duellen komfortabelt.

Trots att Huesca har en 3 - 1 seger i ryggen mot bottenkonkurrenten Valladolid ligger de alltså sist i tabellen. Huesca har tre poäng upp till säker mark, så bottenstriden är jämn. Segern mot Valladolid var endast den andra vinsten efter 21 omgångar. När Huesca mötte Real Madrid i huvudstaden blev det en storförlust med siffrorna 1 - 4. Till denna match får Huesca klara sig utan Pedro Mosquera, Sandro Ramirez, Antonio Valera, Juan Carlos och Pablo Insua. Det är stora avbräck för en så liten trupp.

Det är även avbräck i Real Madrid som får klara sig utan bänknötaren Eder Militao, som är avstängd, medan Eden Hazard och Federico Valverde är skadade. Tveksamma till start är Lucas Vazquez, Sergio Ramos och Dani Carvajal medan Nacho har återvänt till truppen efter Corona. Startelvan ser därmed ändå riktigt bra ut, där Real Madrid har en bättre spelare än Huesca på samtliga positioner. Real Madrid har en förlust i ryggen, där de fick spela nästan hela matchen med en man mindre mot Levante.

Real Madrid ligger på en tredje plats i tabellen och har tio poäng upp till tabellettan Atletico Madrid. När Real Madrid tidigare denna säsong har befunnit sig i samma "krisläge" så har de hittat motivationen och formen att vinna stort i sin nästa match.

Det tror jag även blir fallet när Real Madrid, som har vilat i sju dagar, ska möta La Ligas sämsta lag. Därmed spelar jag på att Real Madrid vinner matchen med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om de bara vinner med ett mål. Spelet blir alltså Real Madrid asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller Huesca seger, pengarna tillbaka vid seger med ett mål för Real Madrid (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid en Real Madrid seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.).

Speltips Huesca - Real Madrid:
2 asian -1. Odds 1.91 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Huesca:
Alvaro Fernandez, Gaston Silva, Jorge Pulido, Dimitris Siovas, Javi Galan, Jaime Seoane, Idrissa Doumbia, Mikel Rico, Pablo Maffeo, Rafa Mir & Shinji Okazaki.

Bekräftad startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Álvaro Odriozola, Nacho, Raphaël Varane, Ferland Mendy, Toni Kroos, Carlos Casemiro, Luka Modric, Vinícius Júnior, Karim Benzema & Marco Asensio.
---

This is the stats tab
This is the post tip