Under 10,5 mål mellan Dalen-Storvreta spelas.

Dalen är väldigt målsnåla. Har gjort näst minst mål i serien (133) bara Warberg som gjort färre (132) mål.
Har en väldigt bra målvakt samt att defensiven prioriteras oerhört mycket. Mot AIK senast så backade man hem och bara lät AIK styra spelet men dom hade svårt att hitta hitta bra lägen. Att den slutade 7-6 till Dalen efter sd beror till stor del på hallen och att det var AIK som stod för motståndet. Nu är det hemma i Umeå och där brukar det bli väldigt få mål.

Storvreta har klättrat i tabellen och ser ut att kunna fixa andraplatsen i serien när man har 3 matcher kvar att spela. Laget har åtta raka segrar och det börjar lagets storstjärna Alexander Rudd börjar komma tillbaka mer och mer. Nu senast fick dock Stenberg en smäll och fick avsluta matchen i veckan på bänken. Ingen information än om han kommer till spel här. Har Dalen en bra målvakt så är det här snäppet bättre. Klintsten är en av världens bästa målvakter och har sett riktigt het ut dom senaste veckorna.

Möttes i första omgången uppe i Umeå. Då slutade det 6-3 till Dalen. Nu senaste mötet i Uppsala blev det 4-4. Två defensivt riktigt bra lag och historien mellan lagen säger också målsnålt.

Jag spelar U10.5 mål @1.72 hos bet365 med 4/7u.

För fler spel finns jag nu även på twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip