Göteborgsderby på söndagen med Häcken som bortalag.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.
2.02 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

Sexan mot sjuan i tabellen. Båda lagen står på 44 poäng. Inget särskilt kvar att spela om alltså, mer än chansen att bli bäst i stan. Känslan är att den här matchen är säsongens sista riktigt stora match. Tror absolut att inget av lagen är det minsta nöjda med ett oavgjort resultat mot bakgrund av det här.

Blåvitt radade upp en hel del chanser mot AIK i veckan. Förtjänade inte alls att förlora där. Tycker ändå den matchen visade att det inte är någon fara med formen på de offensiva spelarna. Vissa frågetecken runt Söder här, men det verkar som han kan spela trots allt. Mittbacken Calisir är avstängd här, vilket är ett avbräck i min bok. Försvaret har inte sett riktigt stabilt ut sedan Starfelt lämnade, så det är knappast positivt att Calisir missar matchen är.

Känns som att luften gick ur Häcken när AIK vann på Hisingen för ett par veckor sedan. Efter den matchen har de nämligen kryssat mot Kalmar och förlorat hemma mot Elfsborg. Ett poäng av sex i de två matcherna är inte godkänt. Vilade Paulinho från start senast, då han inte verkar palla tre matcher per vecka. Utgår från att en spelsugen brasse finns med från start här. Får även tillbaka Friberg, som är viktig med sitt passningsspel.

Sju av de senaste nio inbördes allsvenska matcherna har gått över 2,5 mål. Här tror jag att bägge lagen nätar och med tanke på tabelläget tror jag inte vi landar på 1-1. Finns ingen anledning att backa hem och slå vakt om något. Inför storpublik på Ullevi är det bara att ösa på.

Mitt utgångstips är att vi landar på 2-1 åt något håll. Att få över dubbelt för över 2,5 känns mycket bra.

Speltips: Över 2,5 mål i matchen. 2.02 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip