Djurgården reser till Göteborg på söndagen.
Mitt speltips: DIF vinner, med insatsen tillbaka på kryss. Asian 0/DNB alltså.
1.72 hos 888sport , Unibet & Casumo .

Det blev 120 rätt så tunga minuter på Borås Arenas konstgräs för Blåvitt i torsdags. Får därmed bara två vilodagar att ladda om på inför den här matchen, som blir tredje på sex dagar. Då ska vi ha i bakhuvudet att IFK redan snurrar på rätt få spelare. Dras med skador på nyckelspelare som Söder och Jakob Johansson är inte spelklar. Även da Graca är out, så det är rätt tunt i de defensiva leden. Skadebenägna spelare som Karlsson-Lagemyr och Calisir får spela mycket. Tycker inte Blåvitt imponerar särskilt mycket spelmässigt heller. Såg väldigt trötta ut mot AIK förra veckan, föll sedan klart mot Peking. Elfsborgsmatchen var en trött historia.

DIF går också trögt. Tappade osannolikt nog 2-0-ledning till 2-2 hemma mot Helsingborg nu senast. Ska inte kunna hända ett lag som är regerande mästare. Har tabellraden 2-1-3 med målskillnaden 10-8. Får inte igång flera nyckelspelare och Buya Turays djupledsspel saknas verkligen. Men nu har Kim och Tolle haft en vecka på sig att förbereda laget inför den här matchen. Är en stor fördel jämfört med Blåvitts uppladdning.

Tror också IFK är en motståndare som passar Djurgården rätt så bra för dagen. Blåvitt vill hålla i boll och föra spelet, trot det kan passa DIF att få vinna boll i lovande lägen.

DIF ska väl vara någon klass bättre över tid. Med tanke på Blåvitts tajta schema tror jag inte hemmalaget har energi nog att vinna här. Att få pengarna tillbaka på kryss känns som en bra livrem då.

This is the stats tab
This is the post tip