Båda lagen gör mål spelas i IFK Göteborg - Elfsborg. Finns hos bland annat hos bet365 .

Två lag som jag inte tycker imponerat försvarsmässigt i säsongsupptakten gör upp i det här västkustderbyt.
Elfsborg fick 1-1 mot Bajen i sin premiär. Båda lagen kunde gjort fler mål där.
IFK Göteborg inledde med 3-1-förlust borta mot AFC.

Blåvitt jobbar för att få Lasse Vibe spelklar till den här matchen. Nyförvärvet från Kina, som målats upp som en frälsare, kommer med stora förväntningar på sig från Blåvittfansen. Oavsett om dansken kan spela eller ej bör IFK ha hygglig chans att näta i den här hemmapremiären. Fick som bekant se sig besegrade av AFC i premiären (1-3). Var faktiskt relativt bra, med nuvarande iFK mått mätt, fram till Avdic lite plötsligt gjorde 1-0. Borde dessutom finnas mer att kräma ur spelare som Karashvili, Söder m.fl. Elfsborgs defensiv har sett sådär ut ett gäng säsonger på raken. Jag ser ingen klar förbättring i år om jag ska vara ärlig. Bajen skapade flera chanser i premiären och även i cupspelet släppte Elfsborg in mål i alla matcher, trots att motstådnet hette Hässleholm och Frej i två av dessa.

Samtidigt tycker jag Elfsborgs offensiv ser rätt fin ut. Nyförvärvet Kabran är med i truppen, som även innehåller Cibicki (dubbla ramträffar senast), Levi, Hümmet och Frick. De bör få såna chanser mot ett offensivt balanserat IFK Göteborg, som hade Sebastian Ohlsson och Wernersson på ytterbackspositionerna senast. Är inte heller imponerad av IFK:s nyförvärv Anestis, som darrat en del i både cupen och premiären.

Båda lagen har gjort mål i sju raka inbördes matcher mellan de här lagen. Tror det blir rätt öppet igen här med två lag som "går" för det. Blåvitt måste såkalrt gå för det i sin hemmapremiär och Elfsborg är bättre framåt än bakåt.

2-1 åt något håll?

Speltips: Båda lagen gör mål - 1.80 bet365

This is the stats tab
This is the post tip