Tar över 2,5 mål i Blåvitt-Bajen.

Hemmapremiär för Blåvitt, där Engvall är med i truppen. Det öppnar upp möjligheter i offensiven. Ställde upp med en rätt så offensiv balans mot Trelleborg senast, med Diskerud/Affane centralt och en trebackslinje där Seb Eriksson är en av pjäserna. med tanke på att det är hemmapremiär och att Poya vill implementera ett mer spelande Blåvitt tror jag det blir samma visa här.

Bajen vann mot Sirius med 3-1 i sin premiär. Lite lurig match då de hjälptes av två straffar och ett rött kort för Sirius. Tycker ändå det såg okej ut offensivt med rätt heta spelare. Finns mängder av alternativ: Sander Svendsen, Hamad, Pa Dibba, Khalili, Tankovic. Även Djurdjic är med i truppen och det finns minichans på Zengin (om FIFA löser hans ärende under dagen är han tillgänglig).

Hammarbys stora problem under vår och försäsong har varit defensiven. Även om det såg aningen bättre ut mot Sirius jämfört med tidigare (stort plus att Wiland är med igen), så släppte de ändå till ett mål och ett par halvchanser trots en man mer. Tvivlar på att de löst ett betongstarkt försvar på ett par veckor.

Sedan tror jag inte Bajen kör en på Ullevi med bussen. De har en övervikt av offensiva spelare truppmässigt och det blir förmodligen viktat så även startelvs-mässigt.

Så här tror jag blir rätt så öppet med två lag som vill ta tag i spelet och skapa chanser på egen förmåga. Båda lagen gör mål är ett bra spel också, men jag väljer övern.

2-2?

This is the stats tab
This is the post tip