Målsnålt när IFK Göteborg och Helsingborg drabbar samman på Annandag påsk?
Det tror jag - under 2,5 mål spelas. 2.00 hos bet365 .

Det här har varit två målglada lag hittills - samtliga matcher de här lagen spelat har innehållit tre eller fler mål. Här tror jag på ett trendbrott:
- Blåvitt dras med avstängning på Karashvili och skad på Robin Söder. Två offensiva avbräck i en tunn trupp. Blir en stor tyngd på unge Nygren och inte fulltränade Vibes axlar.
- Just IFK Göteborgs frejdiga och smarte anfallare Nygren och kreative fältare Karlsson-Lagemyr är nog rutinerade Helsingborg förvarnade om nu.
- Andreas Granqvist, Holgersson, Adam Eriksson och Randrup utgör kanske inte den snabbaste backlinjen man sett, men de är rutinerade och bjuder inte på något. Hammarby skapade inte särskilt mycket senast.

Samtidigt dras Helsingborg alltjämt med skada på skyttekungen Bjarnason. Senast innebar det att Wanderson fick kliva upp på topp med Rasmus Jönsson bakom. Brasse-Wanderson kan blixtra till, men är inte särskilt snabb längre. Överlag känns det som att HIF:s offensiv blir något hack sämre så här. Skapade visserligen en del mot Bajen - men målen kom till efter frisparksretur och målvaktstavla deluxe. Tycker inte HIF bjöd på någon direkt flödande offensiv där.

Jag tror inte det här blir en särskilt öppen historia. Räven P-O Ljung har nog en idé om hur hans rutinerade mannar ska såra Blåvitt och känslan är att det inte är genom en hawaii-matchbild. Lagen har nog en del respekt för varandra och ser framför mig en rätt tillknäppt inledning, där underspelet är en bra startpositon. Kanske går det att nypa ett överspel live om det öppnar upp sig något.

1-1?

Speltips: Under 2,5 mål - 2.00 bet365

This is the stats tab
This is the post tip