Blåvitt tar emot Östersund på söndagen.
Mitt speltips: Asian -1,5 på hemmalaget. Spelet sitter om Blåvitt vinner med två eller fler mål.

Framför allt ett spel MOT Östersund här. Föll på nytt i måndags, den här gången mot Mjällby. Har två nya avstängningar i Blåvittmatchen: Kpozo och Bellman. Hade redan 10 av 23 truppspelare otillgängliga av olika anledningar mot Mjällby. Oklart hur många som kommer vara tillbaka mot Blåvitt, men är de sugna att stressa tillbaka till en betydelselös bortamatch i slutet av november? Sonko-Sundberg hade känning i knät exempelvis och är redan klar för ny klubb. Kommer inte till spel här. Mot Mjällby fick även keepern Keita kliva av och får väl ses som ett frågetecken. Får se vad ÖFK får ihop i truppväg. Har annars 1-3-16 i sina senaste allsvenska matcher och har förlorat med minst två bollar i elva matcher den här säsongen. Ett av de sämsta lagen i Allsvenskan på lång tid oavsett vad man tittar på. Nu står det dessutom klart att tillfällige tränarlösningen Hansen inte blir kvar i klubben nästa säsong.

Årets sista hemmamatch för Blåvitt. Efter en miserabel säsong måste spelarna bara vara intresserade av att ge publiken något att ta med sig in i vintern. Har chans att gå om Häcken och bli bäst i stan också. Här ska Robin söder tackas av och det ger väl lite extra taggning på publiken. Sedan Stahre kom in har det väl gradvis blivit bättre, inte minst sedan de fick börja spela på ordinarie hemmaarenan igen. Frågetecken på Marcus Berg (sjuk senast), men i övrigt ett okej truppläge. Måste ses med toppchans att vinna här. Och får de bara in första målet tror jag den lilla tuppkam Östersund eventuellt kommer med försvinner. Tyckte man såg det mot Mjällby i måndags att när väl 1-0 kom så dog ÖFK helt. Knappast bättre i en bortamatch.

Nej, tror ÖFK helt enkelt blir överkörda igen här. Skiljer i klass och borde skilja i motivation också. Då hugger jag -1,5 på IFK Göteborg.

This is the stats tab
This is the post tip