2.05 för IFK Göteborg hemma mot nykomlingen Varberg.
Man får klia sig i ögonen, men oddset stämmer.
Och visst IFK saknar Jakob Johansson, men kan trots det ställa en stark elva på benen.
Sedan tidigare saknas trion Giorgi Kharaishvili, Robin Söder och Noah Alexandersson.

Nu väntar Varbergs Bois.
Och mycket bättre läge än så här får knappast IFK.
Varberg spelar inte alls med samma energi som i våras, tränaren Jocke Persson ser proppmätt ut och gnäller på allt och alla (främst domarna, mot Kalmar var dessutom domarna helt OK), och resultaten har ständigt blivit sämre.
Senaste tre matcherna i Allsvenskan har inneburit en poäng – en turlig sådan mot Kalmar FF. KFF borde dödat matchen vid 1–0-ledningen när man hade ett klockrent friläge.
Efter den matchen åkte Varberg till Oskarshamns för att förlora i cupen mot OAIK efter straffar (jodå domarna var värdelösa igen enligt Persson). Då spelade ändå en sådan som Selmani i en timma.

Nu är Varbergs tabelläge ändå lugnt så man behöver heller inte vara desperat, man kommer lösa sitt kontrakt tack vare sin grymma sommar.

Varberg har ett tungt avbräck då Joakim Lindner är skadad. Även Daniel Krezic saknas igen.

IFK Göteborg kommer närmast från 0–0 borta mot Elfsborg och har efter det besegrat Husqvarna med en "roterande" elva i cupen.
IFK med en namnkunnig elva som inkluderar Wernbloom, Karlsson-Lagemyr, Farnerud, Sana mfl, är dags att på allvar växla upp nu. Och lägger man band på Selmani – Varbergs klart största offensiva hot – bör man ha bra chans till att kriga till sig en seger.

Ettan spelas till 2.05 hos Nordicbet eller Betsafe .

This is the stats tab
This is the post tip