Cupkvart mellan Norrköping och Häcken väntar på lördagen.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen.
2.20 på Betsafe eller Nordicbet .

Tycker det är högt odds på underspelet här. Häcken saknar Irandust (mest kreative mittfältaren), Ekpolo (ångar ju fram på högerkanten), Martin Olsson (tänkt att äga vänsterkanten), Wålemark (offensivt alternativ) är samtliga skadade. När Häcken kan ställa sitt bästa lag på benen med starka ytterbackar och eventuellt Irandust så är de brutalt starka. Men utan de bästa ytterbackarna och Irandust så blir det en mer defensiv balans.

Det här är ändå en utslagsmatch där det ligger en title i potten, så kan tänka mig att det blir hyfsat försiktigt.

Peking saknar Totte Nyman pga skada. En av allsvenskans bästa anfallare och spelare - ett tungt offensivt avbräck. Haksabanovic finns ju där med magisk potential och även Levi som kan blixtra till. Men med Norling tror jag det blir en lite mer defensiv balans på Norrköping. Norling berättade inför den här matchen att de exempelvis gick in i Göteborgsmatchen med ambitionen att spela på resultatet. Kanske inte det stundtals naiva Jensa Gustafsson-Peking gjort på samma sätt. Släppte till ett par bra chanser på inlägg mot Blåvitt, men såg överlag bra ut defensivt.

Norling mot Alm. Är två tränare som känner varandra bra och jag tror det här kan bli lite schackmatch där det kan ticka 0-0 ett tag. Tre av senaste fem inbördes har gått under 2,5 mål och jag tror att underspelet är ett bra bet.

1-1?

This is the stats tab
This is the post tip