SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Sirius gästar IFK Norrköping på söndag.
Mitt speltips: Över 3 mål asian handicap goal line. Pengarna tillbaka om vi landar på tre mål. Vinst på fyra eller fler. Förlust vid 0,1 eller 2.
1.83 hos bet365 .

Även specialaren: Båda lagen gör mål och över 2,5 mål kan testas.

Det här är lagen med högst målsnitt i hela ligan. Peking snittar 3,5 mål/match, Sirius är strax bakom med 3,3 mål/match.
Norrköping har 14/22 över 2,5 mål och 9/22 över 3,5 mål.

Sirius har 13/21 över 2,5 mål och 8/22 över 3,5 mål.
Peking har gjort mål i alla matcher utom en den här säsongen. Samtidigt har de bara fyra nollor.
Sirius har bara två hållna nollor på hela säsongen. Men de har nätat i 12 av de senaste 13.

Statistiken är med oss.

Sirius är en av säsongens stora positiva överraskningar. Kontraktet säkrades för länge sedan och de kan gå all in på att försöka stjäla en Europaplats. Offensivt är de att betrakta som ett topplag nästan. Vecchia, Sugita, Björnström m.fl. har sett till att bara två lag gjort fler mål den här säsongen. Rydström spelar en offensiv och passningsorienterad fotboll oavsett motstånd. Kommer garanterat bjuda upp här i Norrköping.

Defensiven är ett bekymmer. Bjuder på billiga mål - senast kastade Jonsson in ytterligare en boll.

Efter formsvackan under sommaren har Norrköping hittat tillbaka lite till hur det såg ut i inledningen av säsongen. Matchen mot Djurgården senast var otroligt bra. Innan dess kryssade de mot Malmö hemma. Nu är Jóhannesson avstängd, vilket borde öppna för Almqvist eller Hallenius - borde inte påverka så mycket. Thern, Nyman, Haksabanovic, Fransson m.fl. ska vara tillgängliga. I skrivande stund verkar det som att Rasmus Lauritsen säljs till Dinamo Zagreb. Vi får väl se om det blir klart och om han spelar här. Saknas han behöver det inte vara negativt för ett överspel även om mittbacken också är ett stort hot på offensiva fasta.

3-1, 2-2, 4-2, 2-3? Jag kan se bägge lagen göra två mål i en match jag tror blir väldigt underhållande och chansrik. Över 3 mål asian goal line - odds 1.83 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip