Speltips: IFK Norrköping - Östersund

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-07-21 17:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.89
Tips: 2 över 3,5 hörnor
Returmatch mellan Norrköping och Östersund väntar på söndagen.
Mitt speltips: Att Östersund ar över 3,5 hörnor i matchen. Finns till 1.89 i skrivande stund (lördag fm) hos LeoVegas och Unibet.

Då och då händer det att jag rekommenderar ett hörnspel här på sajten. Det är absolut inte ofta, men det händer. Flera gånger när jag gjort det har det varit på just Östersund. Det har varit spel på att de ska "vinna" hörnmatcher eller ha ett visst antal hörnor i matchen. En stor anledning till att jag gillar att backa Östersund på just den här spelformen är att de har Hosam Aiesh i laget. Högermittfältaren/forwarden är en av spelarna som utmanar sin ytterback allra mest i hela ligan. Är en klassisk ytter som gillar att gå på utsidan och han är en viktig del av Östersunds anfallsspel. Många gånger får han in bollen i boxen, men nästan lika ofta täcker backen ut bollen till hörna.

Statistik är historia och inte någon garant för att samma sak ska upprepa sig. Men något tycker jag ändå statistik kan säga i det här fallet, då det ger en indikation om hur det brukar se ut.

Antal hörnor för Östersund efter uppehållet:
2 hemma mot IFK Norrköping.
5 borta mot Sirius.
6 hemma mot Blåvitt.

Antal hörnor Peking släppt till efter uppehållet:
2 mot Östersund.
5 mot Häcken.
7 mot Sirius.
4 mot AIK.

Östersund har "slagit" en 3,5-lina i två av sina tre matcher, medan Peking släppt till minst fyra hörnor i tre av fyra matcher. Går vi tillbaka ännu längre ser det ut på ungefär samma sätt. Östersund hade t ex sju hörnor borta mot MFF.

Norrköping har som bekant också Europaspel att fokusera på. Blev ett relativt tufft dubbelmöte mot irländska St Patricks (2-0 borta och 2-1 hemma). Medan MFF avgjorde i match ett och kunde rotera i match två behövde Norrköping spela i stort sett ordinarie lag. Har inte en jättebred trupp och har fått gå runt på rätt så få spelare under den här perioden (har även spelat en "extramatch" i allsvenskan). I veckan väntar lettiska Liepaja i EL igen. Så visst kan det bli en del rotation på ett par positioner. Därför tror jag att Östersund kommer ha en hel del att säga till om i den här matchen. Tror att de kommer ha en hel del bollinnehav och inte alls vara särskilt underlägsna spelmässigt. I år har Norrköping för övrigt inte alls kört över lag på hemmaplan som vi blivit bortskämda med de senaste tre-fyra säsongerna - de flesta matcherna har varit jämna spelmässigt.

Så för att summera:
Tror på en rätt så jämn match rent spelmässigt. Med lite Aiesh-krydda på det ska Östersund ha bra chanser att ha tillräckligt mycket anfallsspel för att skaka fram fyra eller fler hörnor här. Även om Aiesh inte skulle komma till spel av någon anledning ska Östersund ha fina möjligheter att lösa detta.
  IFK Norrköping - Östersund
Spela på Speltips IFK Norrköping - Östersund
Polsater - 20 Juli 2019 - 12:42
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Oskarshamn - Skellefteå
Ishockey - SHL - 2
2.10
19:00  Rögle - Färjestad
Ishockey - SHL - 1
2.40
19:00  Zalgiris – Röda Stjärnan
Basket - EuroLeague - 1 hcp -8,5
1.90
21:00  Levante - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1
1.85
13:00  Leganes - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1,5
2.30
21:00  Real Madrid - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - RM mål i båda hl
1.83
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Powerplay Tips Torsdag 21/11
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Torsdag 21/11
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 november
Insats: 64 / 1024 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Jägersro Lördag 23 nov
Insats: 960 kr - TravTipster

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming