Östersund gästar Norrköping på torsdagen.
Mitt speltips: +1,5 på bortalaget. 888sport LeoVegas , Unibet eller Casumo . Spelet sitter om ÖFK tar poäng eller om Norrköping vinner med max ett mål.

Reken skrivs på måndagen, kommer uppdatera med info på tisdagskvällen.
Uppdaterat: Som väntat hade Norrköping tre spelare i landslagsspel på tisdagskvällen:
- Sead Haksabanovic för Montenegro mot Luxemburg. Sead spelade hela lördagens match när Montenegro slog Cypern.
- Lars Krogh Gerson för Luembrg i samma match (spelade 90 mot Azerbajdzjan i helgen).
- Pontus Almqvist startade för U21-landslaget hemma mot Italien.
- Isak Bergmann Jóhannesson spelade dessutom U21-match mot Sverige i lördags.

Den kvartetten har då inte varit hemma i Norrköping och tränat med laget. Peking gick som bekant väldigt svagt före landslagsuppehållet. Släppte in mängder av mål och lyckades inte vinna matcherna. Har tabellraden 1-2-5 senaste åtta matcherna. Jag har varit inne på att vändningen måste komma snart, men efter att ha sett laget kasta in mål efter mål i egen kasse mot Östersund är jag tveksam om vändningen verkligen är på gång.

Östersund tog faktiskt fyra raka segrar före uppehållet. Verkar ha fått en positiv injektion av tränarbytet de genomförde och nu är de i stort sett klara för allsvenskt spel även 2021. Är faktiskt bara fyra poäng bakom Peking inför den här matchen. Släppt in väldigt få mål och visat sig svåra att besegra. Bara förlorat tre matcher med 2+ mål och har ingen total genomklappning där de förlorat stort. Säger ändå en del om att det trots allt som hänt vid sidan av planen verkar finnas ordentligt med moral i laget.

Ska sägas att även Östersund förmodligen kommer sakna en spelare pga landslagsspel då Isherwood är uttagen i U21. Han startade mot Island i helgen och lär väl vara aktuell även mot Italien i tisdagens match. Får väl se om han startar eller ej. Spelar han inte lär han möta upp laget i Norrköping och spela den matchen.

Men även under normala förhållanden är Allsvenskan inte en liga där topplag blåser över lag hursomhelst. Nu är vi i en situation där Norrköping haft mycket svag form och dessutom har frågetecken kring sin bäste spelare Haksabanovic. Att då få +1,5 på bortalaget till bra odds är mycket lockande. Även om Norrköping kanske vinner här kan jag faktiskt se dem göra det via en uddamålsseger. Självförtroendet bör vara rätt sargat, så blir inte förvånad om de backar hem vid eventuell ledning - snarare än blåser på för att göra fler mål.

This is the stats tab
This is the post tip