IFK Norrköping har 2-0 med sig från Irland. Ska inte kunna missa detta.

Första mötet
St Patricks - IFK Norrköping 0-2 (55' Thern, 85' Självmål)

Allsvenskan
7. IFK Norrköping 16 6 6 4 23:19 24

Peking hemma
7 3 2 2 10:8 11

Formen
F, V, V, F, V

Senaste match
Östersund - IFK Norrköping 2-1

IRLÄNDSKA LIGAN
5. St. Patricks 25 10 7 8 21:22 37

St Patricks borta
12 4 4 4 10:10 16

Formen
F, F; V, F, V

Senaste match
St Patricks - IFK Norrköping 0-2
St Patricks - Chelsea 0-4

IFK Norrköping tog en skön 2-0-seger borta mot irländarna förra veckan. Det gör att det ska mycket till för att bomma det här nu när matchen spelas hemma på platsgräset i Norrköping. Man är säkert också revanschsugna efter förlusten mot Östersund i slutminuterna i helgen. Den sved. Nu möter man ett enklare motstånd på hemmaplan och även om det kan bli en del rotation så kommer det i så fall in spelare som vill bevisa för Jens Gustafsson att de ska in i elvan på heltid. Truppläget ska vara bra enligt klubbens hemsida:

Hur ser läget i truppen ut?
– Vi har klarat oss ganska bra från skador i de två senaste matcherna, så utifrån det så har det inte varit några tillkommande skavanker som utgör att spelarna inte är uttagningsbara. Det är bara Pontus Almqvist som fortsatt rehabiliterar sitt nyckelbensbrott. Alexander Jakobsen räknar vi med från och med nu, svarar Jens.
Det är en nöjd IFK-manager som ser samtliga individer i gruppen som viktiga.
– Det är otroligt viktigt att alla drar åt samma håll, vilket är och har varit IFK:s styrka att alla verkligen offrar sig själva för lagets bästa och det ska vi fortsätta med, avslutar Jens Gustafsson innan den avslutande träningen i eftermiddag och efterföljande presskonferensen ikväll. Under morgondagen tas matchtruppen ut.

Så startade Peking på Irland: 1 I. Pettersson - 4 L. Gerson 6 K. Larsen 25 F. Dagerstål - 3 R. Lauritsen 8 G. Thórarinsson 21 S. Thern 7 A. Fransson - 5 C. Nyman 10 S. Skrabb 11 J. Larsson

Jag tror att IFK kan döda den här matchen rätt så snabbt och sedan hålla tätt. Irländarna lär tappa suget på att jaga boll och oddset för vinna och hålla nollan känns bra hemma mot ett svagt motstånd.

SPELTIPS
Jag spelar IFK Norrköping att vinna och hålla nollan till 1.82 hos Unibet (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip