Speltips: IFK Örebro v Öfvre Adolfsberg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-06-18 19:00
Land: Sverige
Liga: Div 4 Örebro
Odds: 1,95
Tips: 1
Ja det var ju bara ett par dagar sedan jag ordentligt gick emot just Öfvre Adolfsberg här, och jag känner nog att det kan vara läge återigen.
Öfvre stod för säsongens sämsta insats när Nora oerhört enkelt kunde åka hem med samtliga poängen efter klara 4-1. Och då kan vi tillägga att ingen hade protesterat om det istället stått 7-1 i domare Jan Nielsens papper efter matchen. Nora, då näst sist i tabellen, spelade helt enkelt ut Öfvre efter notor.

Nu väntar IFK Örebro på bortaplan. Och det är ett gäng som i sin tur senast gjorde en väldigt bra match när man spelade 0-0 borta mot topplaget Sturehov. 0-0 kanske i text så här ser rätt tråkigt ut, men det var det allt annat än. I synnerhet IFK skapade ett koppel av chanser för ett segermål.
Tränare Mikael Kindgren i IFK-lägret slet sitt hår efter matchen och kunde återigen konstatera att man slarvade bort viktiga poäng. Men ändock: chanser skapades för att avgöra matchen och snart kommer utdelningen att komma.
För att citera Sturehovs tränare: "Vår målvakt Alexander Skattberg har varit fantastisk hela säsongen, men nu var han helt överlägsen".
Som sagt. Det finns potential för att det ska lossna. Och det passar kanske kanske allra bäst mot ett lag som hemma senast släppte till enormt många målchanser.

Öfvre var också något försvagat senast. Rapporterna säger att en utav de tre som då saknades kan vara tillbaka här. Vilket i min värld är minst två för lite.
Om bägge lagen har med sig bara något från sina senaste framträdanden, då tycker i alla fall jag att IFK Örebro är laget som sitter i pole position när domaren blåser igång den här drabbningen.

  IFK Örebro v Öfvre Adolfsberg
Spela på Speltips IFK Örebro v Öfvre Adolfsberg
holms - 18 Juni 2013 - 01:18
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar