Stolpe ut i senaste inlägget. Audax Italiano drog på sig en utvisning i 57:e vid 2-1 ledning och ytterligare en i 85:e.
Vad sker? Jo, O'higgins kvitterar i 91 på en fast situation. Vidrigt, men sånt man får räkna med ibland.
Ny vecka, nya matcher och nya möjligheter. Först ut tittar vi närmare på returmötet i Copa Libertadores mellan Independiente Medellin och Magallanes.

I match 1, som spelades i Chile, rekade jag Independiente +0.25 aningen förvånad över att oddsen inte var jämnare. Varken marknaden eller oddsättarna höll med mig men jag kände mig tillräckligt säker på min bedömning att jag senare rekade att fylla på Independiente +0.5 live. Precis som förväntat var det Magallanes som tog tag i bollinnehavet men det var colombianerna som skapade dem allra bästa chanserna på sina omställningar. Medellin gick upp i ledning och hade bud på flera mål. Trots den ena bättre målchansen än den andra så lyckades de inte sätta tvåan och fick istället se Magallanes kvittera på tilläggstid. Surt då Medellin, och vi, förtjänade ett bättre resultat (0.68-2.06 xg).

Inför returmötet så är det, precis som i Europa, ingen bortamålsregel som gäller. Det gillar vi i det här läget då Independiente Medellin kommer att gå för segern framför den fanatiska publiken och jag har svårt att se att Magallanes klarar av den förväntade anstormningen.

Independiente Medellin är en tydlig favorit i min bok och jag spelar att de vinner matchen till 1.50x pengarna med en aningen större insats än vanligt (1.5u). Taget hos Betsson

This is the stats tab
This is the post tip