Inter -1,5 mål spelas till 1.79 hos Bethard .

Senaste mötet:
Benevento - Inter 1-2

Serie A
5 Inter 25 13 9 3 40:21 +19 48p
20 Benevento 25 3 1 21 18:58 -40 10p

Inter hemma:
8-4-1 25:11

Form:
O,O,O,V,F

Senaste match:
Genoa - Inter 2-0

Benevento borta:
0-0-12 5:30

Form:
F,F,F,F,O

Senaste match:
Benevento - Crotone 3-2

Inter tog en väldigt efterlängtad seger för två veckor sedan mot Bologna, men förra helgen gick man på pumpen mot Genoa vilket har gjort att Milano-klubben halkat ner till en femteplats. Men det ska sägas att det bara är två pinnar upp till ligatrean Roma, så Inter har fortfarande goda möjligheter att kvalificera sig för Champions League vilket varit ett uttalat mål för säsongen. Tre poäng är bara ett måste ikväll när tabelljumbon Benevento gästar Giuseppe Meazza. Eder väntas starta längst fram men både Icardi och Miranda som saknades senast mot Genoa på grund av skada ska finnas tillgängliga på bänken.
Benevento fixade tre poäng mot Crotone förra helgen vilket gör att tabelljumbon fortfarande har en liten chans att fixa Serie A-kontraktet. Fast den chansen är naturligtvis minimal. Nästintill obefintlig. 11 poäng är det upp till säker mark och på resande fot har laget haft enorma problem, gästernas facit på bortaplan säger det mesta - 0-0-12 och 5:30 i målskillnad är sanslöst uselt!

Förväntade laguppställningar:
FC Internazionale 4-2-3-1
Eder
Perisic Rafinha Candreva
Vecino Gagliardini
D'Ambrosio Skriniar Ranocchia Cancelo
Handanovic

Skadad: Berni

Benevento 4-3-3
Brignola Guilherme Lombardi
Djuricic Sandro Cataldi
Tosca A Costa Djimsiti Letizia
Puggioni

Skadad: D'Alessandro, Antei
Avstängd: Lucioni

Svårt att se Benevento ta sina första poäng i klubbens historia på bortagräs ikväll mot Inter. Utan att fundera nämnvärt tycker jag att Inter ska kunna lösa det här med ett par bollar trots den tveksamma formen och stöket kring Icardi.
Inter -1,5 till 1.79 känns bra!

Tippar 3-0, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip