Crotone +1,5 mål spelas till 2.05 hos Bethard i kvällsmatchen mot Inter.

Senaste mötet:
Crotone - Inter 0-2

Serie A
4 Inter 22 12 8 2 37:17 +20 44p
17 Crotone 22 5 4 13 17:39 -22 19p

Inter hemma:
7-3-1 22:9

Form:
F,O,O,O,O

Senaste match:
SPAL - Inter 1-1

Crotone borta:
2-1-8 9:25

Form:
F,F,F,V,O

Senaste match:
Crotone - Cagliari 1-1

Sett till tabellen och en hel del annan statistik så ska Inter kunna studsa tillbaka här, men jag är inte lika säker. Oddset har gått ner på Inter under morgonen och det finns en hel del faktorer som talar för en jämnare match än vad marknaden tror.

Inter är inne i en riktigt tung period. Inter har inte vunnit sedan den tredje december - åtta matcher utan seger alltså! Senast fick man 1-1 mot bottenlaget SPAL, men det ska sägas att man fick ett "gratismål" då Vicari mycket olyckligt stötte bollen i eget nät. Sett över hela matchen var SPAL det bättre laget och krysset var inte alls oförtjänt.
Spalletti jobbar just nu med ett disharmoniskt lag. Mauro Icardi som står på 18 mål och ligger tvåa i skytteligan har det varit mycket flyttrykten kring och en hel del oklarheter på sociala medier. Icardi har nu stängts av i matchen mot Crotone på grund av "disciplinära skäl" och Eder som inte alls är av samma kaliber komma att ersätta argentinaren längst fram ikväll.

Gästerna Crotone är i betydligt bättre slag och har plockat fyra pinnar på de två senaste matcherna. Matcherna dessförinnan förlorade man förvisso tre raka matcher, men det ska sägas att det var uddamålsförluster mot både Milan och Napoli. Med gott självförtroende och spel helt utan press ikväll så kan kvällens match mycket väl bli en nagelbitare.

Förväntade laguppställningar:

FC Internazionale 4-2-3-1
Eder
Perisic Brozovic Candreva
B Valero Vecino
D'Ambrosio Miranda Skriniar Cancelo
Handanovic

Skadad: Vanheusden
Out: Icardi (KEY)

Crotone 4-3-3
Nalini Trotta Ricci
Mandragora Benali Barberis
Martella Capuano Ceccherini Sampirisi
Cordaz

Skadad: Tumminello
Tveksam: Stoian

Tippar 1-0, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!


This is the stats tab
This is the post tip