OBS! Avspark 21.05.

Inter tog en skön trea borta mot Pescara efter två sena kassar av Icardi. Jag tror att Milanolaget är på gång och även om det roteras i kväll ska man ha bra chans mot israelerna Be'er Sheva.

Serie A
11. Inter 3 1 1 1 3:4 4

Formen
V, O, F

Senaste match
Pescara - Inter 1-2

LIGAT HA'AL
1. Hapoel Be'er Sheva 3 2 1 0 5 1 +4 7

Formen
V, O, V, V, F

Senaste match
Hapoel Be'er Sheva - Bnei Sakhnin 3-0

Sett en Inter en del i säsongsinledningen och tycker de har en bra trupp som ska vara med och fajtas om CL nästa år. Börjat knackigt, men matchen mot Pescara senast (som jag rekade) kändes som ett kliv i rätt riktning. Skönt att få första trean i ligaspelet och Frank de Boer's idéer börjar förmodligen att sätta sig. Kommer rotera laget en hel del i kväll, därför tror jag inte på någon överkörning - men Inter borde ha tillräckligt med kvalitet och spelsugna killar för att vinna mot Hapoel Be'er Sheva på hemmaplan. Israelerna leder serien, men den ligan är inte världsklass direkt. Ett par klubbar som är bra medan nedre halvan är svag. Att komma till Giuseppe Meazza blir en tuff uppgift och det verkar som att gästerna kommer med en defensiv uppställning. Tror att Inter kommer nöta ned Be'er Sheva till slut och borde finnas bra chans att vinna mot noll. Har en av ligans bästa målvakter i Samir Handanovic och stor bredd i truppen.

Preliminära elvor (Corriere dello Sport)

INTER (4-3-3): Handanovic; D'Ambrosio, Ranocchia, Murillo, Nagatomo; Medel, Felipe Melo, Brozovic; Biabiany, Palacio, Eder.

HAPOEL BEER SHEVA (5-4-1): Goresh; Bitton, Miguel Vitor, Hoban, Tzedek, Turjman; Melikson, Radi, Ogu, Nwakaeme; Lucio Maranhao.

SPELTIPS
Tror på Inter här och spelar hemmaseger och hålla nollan till 2,25 hos Ladbrokes (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip