Inter gjorde onekligen jobbet i veckan.
Efter 1–0-seger hemma mot Porto var det då dags för retur på mäktiga Estadio do Dragao.
Och man löste sitt avancemang till Champions League-kvarten genom att spela 0–0.

Det var en så kallad taktikseger för Simone Inzaghi. Han parkerade nämligen bussen, och Porto hade inte kraft att putta undan dubbeldäckaren. Porto hade endast 0,23 i xG i halvtid!
I matchens absoluta slutskede hade Porto sina superlägen, men avslut i ramen, men Inter höll undan. Och att nå kvarten är så klart ruskigt skönt, det för första gången på tolv år!
Nu kan man spela med axlarna lite mer nersjunkna. Och jag tror att ett lag i harmoni släpper loss alla höstar hemma mot Juventus.

Inter var i Portugal i tisdags, och har alltså fått fem dagars vila till söndagens match. Och med avancemanget i ryggen tror jag bara den matchen gerr energi.
Då borde Juventus vara mer slitet. Man var i Tyskland i torsdags och slog Freiburg med 2–0, fick en lättare resa än väntat då tyskarnas Manuel Gulde plockade rött kort redan i första halvlek. Juve gjorde 1–0 på straff i samma situation och satte 2–0 i 90+5. Och tog sig därmed vidare i Europa League. Då ligan är "körd" tror jag man lägger allt fokus på just Europaspelet.

Alex Sandro stort avbräck

Juventus har inte räckt till mot starka lag på bortaplan. Har förlorat mot alla topplag på slutet; Milan (2–0), Napoli (5–1) och Roma (1–0).
Jag tror på samma visa – igen.

Lagnyheter:
Inter saknar bara Gosens och Bastoni.
Juventus dras med avstängning på forwarden Moise Kean, och har skador på Pogba samt nytt avbräck på mittbacken Alex Sandro. Utgick skadad mot Freiburg i hemmamötet. Det är ett stort minus! Även Arkadiusz Milik och Leonardo Bonucci saknas troligen igen.

Ett Inter i harmoni måste ses med vettig chans. Och när oddsen är upp på två blankt (2.0) måste jag i alla fall testa det här hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip