Kan regerande mästarna Inter bli första lag som fäller stekheta Napoli?

Senaste möten
Napoli - Inter 1-1
Inter - Napoli 1-0

Serie A
1. Napoli 12 10 2 0 24:4 32
3. Inter 12 7 4 1 29:13 25

Inter hemma
5 3 2 0 15:4 11

Formen
O, V, V, V, O

Senaste match
Milan - Inter 1-1

Napoli borta
6 5 1 0 13:2 16

Formen
O, V, V, V, O

Senaste match
Napoli - Verona 1-1

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Inter (3-5-2) Handanovic - Skriniar, Ranocchia, Bastoni - Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic - Correa, Lautaro

Saknar: De Vrij, Sanchez
Osäkra:

Napoli (4-3-3) Ospina - Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Mario Rui - Anguissa, Fabian Ruiz, Zielinski - Lozano, Osimhen, Insigne

Saknar: Ounas
Osäkra: Demme, Politano

Napoli har haft en närmast perfekt säsongsstart utifrån sina förutsättningar och leder tabellen fullt rättvist sett till sina prestationer. Tio segrar på tolv matcher ger en serieledning på målskillnad mot Milan, och hela sju pinnar ned till trean Inter. Dessa två lag möts på söndagskvällen och det här är givetvis en match som Inter känner att de behöver vinna. En förlust här hade varit svårsmält för Simone Inzaghi och hans mannar, samtidigt som jag tror att Napoli kan gå ut och spela rätt så avslappnat. En förlust för dem i Milano är ingen katastrof utifrån den fina starten i övrigt. Nu senast kryssade Napoli lite oväntat hemma mot Verona, detta efter att man slagit Legia Warsawa med 4-1 på bortagräs i Europa League. Skadeläget är fint hos gästerna med Ounas som enda spelare helt out och tveksamheter på Demme och Politano.

Inter då? Hemmalaget hade två raka segrar i ligan (2-0 mot Empoli borta och Udinese hemma) innan derbyt mot Milan som slutade 1-1. Däremellan 3-1 borta mot Sheriff i Champions League.
Tillbaka nu efter uppehållet så är truppstatusen god där bara De Vrij och Sanchez saknas. Jag ser inga ursäkter till att Inter inte ska kunna slå Napoli av den anledningen. Det här är en match som är svår att plocka sida på. Samtidigt går det inte att blunda för att Napoli sett så pass vassa ut och är ett väloljat lag just nu. Inter har fått bygga om en del sedan guldet och Inzaghis spelmodell har inte riktigt fastnat hos spelarna ännu. Därför tror jag att Napoli kan komma härifrån med poäng.

SPELTIPS
Jag spelar Napoli asian hcp +0,5 (X2) till 1.71 hos Pinnacle (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip