Dags för Antonio Contes mannar att visa vad de kan.

Senaste möten
Parma - Inter 1-2
Inter - Parma 2-2

Serie A
4. Inter 5 3 1 1 13:8 10
16. Parma 5 1 1 3 6:11 4

Senaste matcher

Lazio - Inter 1-1
Inter - Milan 1-2
Inter - B Mönchengladbach 2-2
Genoa - Inter 0-2
Shaktar Donetsk - Inter 0-0

Bologna - Parma 4-1
Parma - Hellas Verona 1-0
Udinese - Parma 3-2
Parma - Spezia 2-2
Parma - Pescara 3-1 (coppa italia)

Preliminära elvor (Gazzetta)

Inter (3-4-1-2) Handanovic - Darmian, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Gagliardini, Brozovic, Perisic - Barella - Pinamonti, Lautaro

Saknar: Vecino
Osäkra: Skriniar, Sensi, Lukaku, Sanchez

Parma (4-3-1-2) Sepe - Iacoponi, Gagliolo, Bruno Alves, Pezzella - Hernani, Brugman, Kurtic - Kucka - Cornelius, Gervinho

Saknar:
Osäkra: Busi, Laurini, Mihaila, Inglese, Brunetta, Osorio

Det har varit en ganska ifrågasatt start på säsongen för Antonio Conte och hans Inter. Trots det har laget ändå plockat tio poäng i ligan och ligger bra med i toppen av tabellen. Glöm inte att det bara spelats fem omgångar. Milanoderbyt var ingen succé där Milan kändes hetare och gick snabbt upp i ledning genom Zlatan Ibrahimovic. Slutresultatet 1-2 var inte orättvist alls och Inter kändes som de gick på långt ifrån alla cylindrar. Därefter 2-2 hemma mot Mönchengladbach i CL innan man slog Genoa med 2-0 på bortaplan, fast utan att imponera där heller. Nu senast 0-0 mot Schaktar i Ukraina, inte heller wow.
Nej, Inter behöver steppa upp och visa vad man går för. Samtidigt väntar en tung match mot Real Madrid nästa vecka. "Räddningen" här tror jag är att Parma inte känns lika starka som i fjol. Inte bara för att Kulusevski lämnat men överlag så känns hajpen lite över. Parma ser jag som ett lag för max mitten men kanske till och med den nedre halvan i år. Och starten har varit beige. Bologna förlorade man med 1-4 mot, slog Hellas Verona 1-0, torsk Udinese 2-3 och sedan 2-2 mot nykomlingen Spezia. Parma fick vinna i veckans cupmatch mot Pescara, men det ska man bara göra sett till nivåskillnaden.

SPELTIPS
Jag spelar Inter vinna och under 3,5 mål till 2.35 hos Bethard (2/5 units). Inter har som sagt Real Madrid att tänka på i veckan och har sett lite krampaktiga ut. Trots det så känner jag att Parma inte bör räcka till.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip